Industrii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

AGRICULTURA

Laboratoarele de Agricultura se confruntă cu provocări care necesită verificarea prin testarea şi analiza datelor.
Multi sunt de parere ca Departamentul de Agricultură şi Serviciile de Consum au diverse responsabilităţi în monitorizarea periodica şi in serviciile care includ sănătatea animală; cantitati si masuratori; inspecţii de gaz şi de petrol; control al seminţelor şi îngrăşămintelor, analiza hranei pentru animale, cercetare şi dezvoltare şi monitorizare a problemelor de mediu din agricultură. Ca răspuns la multitudinea de date diverse, care se măsoară, raporteaza şi analizeaza, cheia este flexibilitate din sistem care se potriveste cu fluxurile de lucru din fiecare grup, utilizând o soluţie de gestiune de date din întreprindere.
Mai jos sunt câteva din multele cerinţe ale Laboratoarelor Agricole şi modul în care SGDL de la ATL si solutiile de gestiune a datelor îndeplininesc aceste cerinţe.
Necesitatile Industriei Agricole
Solutiile de gestiune a datelor de la ATL
Accesibilitatea şi uşurinţa de configurare şi raportare. Solutiile SGDL de la ATL pentru Laboratoarele Agricole sunt vândute în module, astfel încât utilizatorii trebuie doar de cumpărare modulele de care au nevoie. Solutiile SGDL de la ATL furnizeaza utilizatorului capturi ale ecranului definibile de utilizator si peste 50 de rapoarte incluse.
Integrarea cu instrumentele uzuale utilizate în produsele de test pentru alimente şi băuturi pentru a creşte productivitatea. O bibliotecă de peste 350 de instrumente care au fost anterior integrate in produsele SGDL de la ATL este disponibila clientilor.
Furnizeaza abilitati complete de monitorizare, de la fermă până la consumator. Cu solutiile de gestiune integrate de la ATL, obtinerea datelor din proiect, gama de date sau pagini web este realizata în câteva minute cu un lanţ complet de custodie, pistă de audit şi de securitate.
Conformitatea cu cerinţele de reglementare, HACCP, pesticide USDA, asistenta completa pentru CFR 21 partea 11 in programul de sporire a hranei si procentului de fertilizare . Solutiile SGDL de la ATL îndeplinesc şi în multe cazuri depasesc cerintele curente ale Laboratoarelor Agricole, din dorinta de a anticipa cerinţele viitoare.
Acces de la distanţă pentru a vizualiza date in timp real, vizualizeaza tendinţele sau capacitatea de a accesa şi imprima rapoarte de analiza in format .pdf de la distanţă. Cu rezultatele ATL Point ™, utilizatorii pot accesa de la distanţă starea de date în timp real, revizui şi imprima rapoarte pdf cu un program de navigare securizat.
Sistem solid de asistenta şi instruire pentru utilizatorii finali si administratorii de baze de date. ATL este certificata ISO 9001 si are un program puternic de asistenta şi formare pentru a asigura clientilor succesul nostru.
Posibilitatea de a compara valorile măsurate cu pachetele produse este realizata în mod automat pentru a genera automat rapoarte bazate pe rezultatele obtinute funcţie de necesităţi.
Cu functii integrate QA / QC, utilizatorii au posibilitatea de a monitoriza rapid rezultate cu creanţele, de a genera grafice de control, de a vizualiza tendinţele şi genera numeroase rapoarte industriale.
Soluţii flexibile care sunt construite pe tehnologii verificate care sunt pe deplin scalabile, pentru a se dezvolta odata cu laboratorul.
Ca si partener de afaceri al Alianţei Oracle şi partener certificat Microsoft Gold, numai instrumentele standarde din industrie sunt utilizate în solutiile SGDL de la ATL.
Abilitatea de a integra mai multe locaţii ( laboratoare de la distanţă) într-o singur o bază de date pentru a asista în conformitate cu HACCP. Scalabilitate intrinseca şi integrarea în SGDL permite multiplelor sedii sa consolideze datele pentru depozitare în timp ce se valorifica permisiunea de acces la date.