Industrii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Facturarea OPD

Pentru facturarea oricărui serviciu OPD precum Teste de Patologie, sau orice alta investigatie imagistica, pacientul trece la evidenta facturarii OPD. Aici serviciile sunt percepute ca rate deja definite pentru diferite categorii pentru pacient cu identificatorul de pacient. Plata pentru serviciile oferite este incasata şi o confirmare de primire este generata. Acest modul funcţionează ca unul de interfaţă cu modulele de diagnosticare. Toate serviciile vor fi automat introduse în modulele respective, ori de câte ori acest lucru este solicitat de un laborator de raportare sau imagistica.
Cele mai importante trăsături ale acestui modul sunt: A. Taxe de inregistrare de incasat de la pacient. B. Detalii de inregistrare ale concesiunii şi a autorizarii de concesiune. C. Taxele de consultatie sunt în mod automat alese în funcţie de taxele generale sau de urgenţă. D. Tarifele pentru servicii sunt alese în mod automat în funcţie de categoria sau de grupul de apartenenta a pacientului. E. Taxele sunt, de asemenea, dependente de momentul în care serviciul este administrat pacientului. F. Când pacientul se intoarce, la o vizita ulterioara in spital informaţiile sale vor fi preluate automat pe baza numărului de identificare al acestuia. G. Pacientul poate fi inregistrat în conformitate cu regulamentele OPD Plati lichide sau pe baza de carte de credit. H. Toate informaţiile relevante sunt transferate către departamentele de anchetă.