Industrii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Salarizarea
Acest modul ţine cont de participarea intregului personal membru. Genereaza rapoarte cu fisele salariale si altele asemanatoare. Caracteristicile acestui modul sunt: A. Intretine înregistrarea completă a tuturor angajatilor, cu nume, cod angajat, date demografice, salariu, departament, denumire, cont PF, cont ESI etc B. Definirea salariului de baza dupa formula sau pe cale directa. C. Permite definire utilizatorilor. D. Modificarile salariale lunar sau functie de gama de salarizare. E. Inregistrarea participarii zilnice/lunare. F. Imprumuturi pe termen scurt şi lung. G. Inregistrarea la nivel de angajar a orelor de lucru, de pauza de masa, a orelor suplimentare. H. Aplicarea formulei creşterii salariale. I. Compatibilitatea permanenta cu carduri.
Rapoarte cheie în cadrul acestui modul sunt: A. Registrul salarial B. Registrul invoirilor. C. Fise salariale. D. Lista completă a angajatilor cu coordonatele acestora. E. Raportul orelor suplimentare. F. Raportul de ansamblu PF. G. Raportul noilor si fostilor angajati.