Industrii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

BIOTEHNOLOGIA

Biotehnologia şi Laboratoarele de stiinte genetice detin cerinte unice de gestine a datelor. Aceste laboratoare de obicei generează cantităţi semnificative de date variate precum instrumente de cercetare, cum ar fi contoare gamma, cititoare de placă, analizoare genetice, masini cu reactie in lant a polimerazei, care sortează de celule. Cerinţa principala pentru solutia de gestiune a datelor este flexibilitatea de a gestiona diferite date generate şi capacitatea de coordona actiunile din laborator.
Laboratoarele de Biotehnologie necesita solutii de gestiune a datelor integrate care să abordeze fluxurile lor de lucru variabile, precum şi capacitatea de fi integrate cu multiple instrumente de fişiere de ieşire. Aceste laboratoare includ actiuni de cercetare şi dezvoltare precum descoperirea de droguri, biochimie, dezvoltarea testelor de diagnosticare, genetica, biologie moleculara, şi metabolice.
Programul ATL Model Master ® SGDL Pro integreaza urmatoarele functii de baza intr-o configuratie comerciala proaspat lansata care este adaptata laboratoarelor de biotehnologie precum gestiunea loturilor si seturilor de date, gestiunea reactivilor, studii de stabilitate, de asigurare a calităţii, piste de audit complete, de raportare puternică şi integrarea cu instrumentele de bază ale laboratorului.
Biotehnologia şi Cerintele Stiintelor Genetice
Solutiile de gestiune a datelor ATL
Capacitatea to gestiona fluxuri de lucru. Solutiile de gestiune de date de la ATL permit utilizatorului să definească fluxuri de lucru şi capturi ale ecranului pentru o implementare rapidă.
Integrarea cu instrumente uzuale utilizate în Biotehnologie si Stiinte Genetice. O biblioteca de peste 350 de instrumente care anterior au fost integrate in solutia SGDL de la ATL. Sunt incluse instrumente uzuale din chimie, monitorizare genetica şi microbiologie.
Abilitatea de a vizualiza rezultatele şi de a analiza tendinţele cu functiile statistice ale software-ului. Functia de “Interogare profesionala” ATL permite utilizatorilor sa preia date de mai multe variabile, starea şi rezultatele. Integrarea cu Analizorul de Calitate NWA, permite utilizatorilor să efectueze analize statistice sofisticate.
Raportare flexibila. Utilizatorii pot utiliza, Rapoartele Crystal, Serviciile SQL de raportare, Excel, XML si o varietate de instrumente de raportare din pachet.
Pachetul Microsoft Office de integrare. Utilizatorii pot importa şi exporta date în pachetul de aplicatii Microsoft Office pentru raportari facile şi creare de prezentari.
Calculatoare portabile. Solutia SGDL de la ATL poate fi integrata in notebook-uri electronice pentru o solutie perfecta, de gestiune a datelor
Integrarea cu alte sisteme. Capacitatea de export sau import a datelor de la platforme standard tehnologice, cum ar fi Oracle şi SQL Server, care promovează schimbul de date in interiorul organizarii.
Sistem solid de asistenta şi instruire pentru utilizatorii finali şi administratorii de baze de date. Ca o firmă certificată ISO 9001, ATL are un suport puternic şi programe de formare pentru a asigura clientilor succesul nostru.