Industrii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Energie

Industriile petroliere, de gaze, electrice si nucleare, se confruntă cu operaţiuni continue (24 de ore pe zi / 7 zile pe saptamana) şi cereri mari de produse, care necesită o gestiune a datelor din sistem de încredere care poate manevra necesitatile impuse. Un laborator energetic eficiente va dispune de o inalta calitate a datelor şi timpi de răspuns mici. De asemenea, este important ca laboratorul sa fi capabil sa patajeze aceste date din organizaţie intre multiple parti si de asemenea sa se integreze cu sistemele din întreprindere pentru a facilita comunicarea între diviziuni.
Durata etapelor din proces este redusa la minimum, în laboratoarele care au implementat SGDL-ul potrivit, împreună cu instrumentele de automatizare, cum ar fi codurile de bare, instrumentul de integrare şi de raportare auto. Rapoartele pot fi configurate pentru imprimare, trimise prin fax sau prin e-mail. Utilizatorii pot genera, de asemenea, o copie in format .pdf a unui raport care poate fi postat pe un site web pentru acces rapid sau recuperare. Aceste sisteme de gestionare a datelor permit accesul la rezultate in timp real, astfel încât sa fie luate decizii mai bune, critice pentru păstrarea competitivitatii, îmbunătăţirea calităţii şi rentabilităţii.
Mai jos sunt câteva dintre multele cerinţe pentru un laborator de energie şi modul în care solutiile SGDL de la ATL şi produsele de gestiune a datelor îndeplinesc aceste cerinţe.

Cerintele Operaţionale Energetice sau ale Procesului, Solutiile de gestiune a datelor de la ATL

Colectarea esantioanelor si a prescriptiilor Modulul de monitorizare a esantioanelor SGDL Master® de la SGDL furnizeaza functionalitatea colecţiei de eşantioane şi prescriptii. Aceasta permite utilizatorilor să scaneze forma lanţului de custodie şi sa realizeze legătura cu eşantionul.
Necesitatea de pre-programare a proiectelor şi pregătirea containerelor pentru esantioanele numerotate pentru echipa de colectie din domeniu. Esantioanele prealabile inregistrarii cu modulul de programare Master ® SGDL cu etichetele de tip cod de bare pentru sticle de probă şi liste de lucru.
Solicitati o metoda care să înregistreze date de la plante sau campuri care pot fi transferate la laborator. Dispozitivele capabile sa mentine o arhiva sau cele compatibile cu Windows Mobile permit datelor culese din teren sa fie incarcate in SGDL.
Verificarile de debit a esantioanelor si de calitate Solutia pentru esantioane Master ® SGDL permite utilizatorilor să configureze debitul eşantionului pentru operaţiunile lor, nivelurile integrate de avertizare, alertele automate prin e-mail pentru probele care au depăşit limitele de control, cu monitorizare constanta a probei de la început până la finalul raportarii.
Abilitatea de a gestiona diferitele specificaţii primite de la clienţi. Ecrane configurabile pentru a utiliza terminologia de laborator, pentru a accelera implementarea. Produsele SGDL de la ATL permit utilizatorilor să gestioneze caietele de sarcini multiple, inclusiv ajustările periodice şi specificaţiile proprii clientului. De asemenea, furnizeaza administratorului de baze de date capturi de ecran configurabile, formate de numerotare şi întrebări despre conditiile de esantionare.
Inregistrarea rapida a rezultatului o data ce esantioanele au fost procesate. Modulul pentru inregistrarea datelor eşantioanelor Master ® de la SGDL pentru datelor sa fie introduse manual sau automat (electronic) de la instrumentul de lucru.
Procesul de automatizare, programarea probei şi integrarea in întreprindere. Programare temporara flexibila pentru încercările de rutina efectuate, pentru toate eşantioanele, tipurile de teste si proiecte. Solutia de esantioane Master ® de la SGDL permite utilizatorilor sa genereze coduri de bare şi liste de lucru în prealabil pentru a se pregăti pentru prescrierii eşantionului. Integrarea cu sistemele întreprinderii (ERP, SAP, etc) pentru gestiunea procesului in timp real.
Integrarea Instrumentului. ATL dispune de o bibliotecă de peste 350 de instrumente care au fost anterior integrate cu produsele SGDL de la ATL pentru transferul de date eficient şi calitate imbunatatita.
Raportarea datelor catre clienti interni si externi. O raportare sofisticata si sigura este integrata in produsul SGDL si furnizeaza rapoarte care pot fi trimise prin e-mail, fax sau imprimate. Un .pdf a raportului este, de asemenea generat automat şi poate fi trimis prin e-mail sau postate pe o pagina web.
Facturarea ( pentru laboratoarele comerciale) Facturarea integrata poate rula în mod automat cu gestionarul de sarcini de la Sample Master® SGDL, cu clientul, proiectul, lista de preţuri şi preturile reduse. Exportare integrata pentru QuickBooks şi Peachtree, exportul catre alte pachete de aplicatii contabile necesită configurari ale formatului.
Raportare electronica. Generarea de fişiere de ieşire este o „deschidere” a Sample Master ®. Utilizatorii pot genera date electronice în mai multe formate de schimb pentru alte aplicaţii.
Controlul si asigurarea calităţii (QA / QC). Modulul Sample Master ® de la SGDL de QA / QC efectuează o varietate de calcule, generează grafice de control, analiză tendinţele şi oferă utilizatorilor să configureze QC pentru a satisface nevoile laboratorului.
Securitate, permisiuni, acces SGDL şi a respectarea conformitatilor. Există mai multe niveluri de permisiuni şi acces SGDL în sistem, o pistă de audit complet, precum şi caracteristici de securitate integrate (CFR 21 cf. partea 11). BPLA, NELAC, şi ASTM conforme cu accesul instant la SOP-uri pentru metode de testare.
Gestiunea inventariilor chimice. Modulul de inventar chimic Sample Master ® de la SGDL gestionează şi aplaneaza inventarul actual şi de asemenea stocheaza datele de expirare, numarul de loturi si alte informatii relevante.
Inregistrarea monitorizarii instruirii angajatilor si intretinereainstrumentelor. Asiguraţi-vă că analiştii sunt informati la zi şi interzic introducerea de date expirat de către analişti în SGDL dacă instruirea nu este curenta. SGDL poate fi de asemenea configurat pentru a respinge în mod automat date de la instrumente care sunt în afara de calibrarii.
Monitorizarea plangerilor de la clienti. Modulul de gestiune a relatiilor cu clientii oferă un instrument de jurnal, clasificare şi urmărire a plângerilor şi este integrat in SGDL. Un număr de rapoarte furnizează de asemenea, informaţii referitoare la perioadele de rezoluţie, tipurile de plângeri şi orice probleme deschise.