Industrii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Industria chimica

Producătorii chimici au nevoie de instrumente de gestionare a datelor care pot identifica formulele si loturile, în mod automat, verifica specificaţiile produsului şi ofera diagrame RCP.
Producătorii chimice creaza si proceseaza o varietate de produse care trebuie să îndeplinească anumite specificaţii, de multe ori caracteristici ale unui produs unic, care diferă functie specificaţiilor clientului . Într-o industrie competitivă, acei producatori care au precizie bună şi reproductibilitate in fabricarea propriilor produse şi respecta cerinţele clientului lor vor fi de succes.
LIMS-urile sunt instrumentele care asigura gestiunea datelor şi tehnici de măsurare, oferind în timp real, rezultate de înaltă calitate pentru a infiintarea gestionarilor si operatorilor,pentru clienti interni si externi.
LIMS-urile pot stoca mai multe formule, reţete şi gestiona informatii specifice de la mai multi clienti. Capacitatea de a genera grafice CPS (Controlul proceselor statistice), diagrame in timpul producerii de substanţe chimice , de a analiza diferite produse, cu notificarea imediată a oricărei abateri de la specificaţiile definite de utilizator poate economisi timp şi resurse, precum şi preveni epuizarea specificaţiilor de producţie de produse.

Solicitarile industriei chimice, Solutii pentru gestionarea datelor

Capacitatea de a genera rapid grafice CPS pentru a se asigura ca specificaţiile produsului sunt îndeplinite. Utilizatorii finali şi managerii pot genera analize ale tendinţelor si diagrame CPS "din mers" sau pot configura rapoarte imprimate în mod automat sau trimise prin posta electronica la un grup specificat. ATL-urile LIMS sunt de asemenea integrate cu Analistii Calitatii Analitice din Nordvest pentru analize statistice mai sofisticate.

Monitorizarea produselor si loturilor de produse

Utilizatorii au posibilitatea sa monitorizeze rezultatele unor teste de proba in toate stadiile procesului de productie si sa genereze certificate de analiza care pot fi publicate pe o pagina web intr-un format de tip pdf.

Controlul calitatii in timp real

Utilizatorii pot monitoriza rezultatele din cadrul unui proiect, client sau a unor avertismente globale si controla limitele. Codificarea culorilor pe parcursul inregistrarii rezultatelor poate furniza reactie inversa imediata pentru rezultatele esantionarii si poate avertiza utilizatorii cand rezultatele se incadreaza sau nu in limitele domeniului decizional, cu referinta la produs.

Integrarea instrumentului

Integrarea cu echipament de test analitic si fizic ofera un transfer de date rapid si de o inalta calitate.
Integrarea LIMS-urilor cu sisteme de intreprindere.
LIMS-urile ofera integrare in sistemele de intreprindere precum PRI/PGR si programarea informatiilor export/import, ordonarea identificatorilor, informatiile loturilor, specificatiile, rezultatele, limitele, cu monitorizare dupa codul de bare integrat.
 

Contactati-ne astazi pentru a afla ce putem face pentru dvs.