Industrii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Industria Mineritului

Mineritul, analizele metalurgice si cercetarea procesarii mineralelor solicita o viteza mare de a procesa date din laborator si abilitatea de a partaja informatii prin Internet si Intranet.

Companiile responsabile cu mineritul au grija sa previna si sa atenueze impactul asupra mediului inconjurator produs in diferitele etape ale activitatilor sale miniere. Multi aplica un plan de gestiune a mediului inconjurator care include toate masurile si etapele necesare reducerii impactului proceselor lor asupra mediului inconjurator. O parte semnificativa a acestui plan include colectarea esantioanelor, analizele si monitorizarile pentru asigurarea unei operatii sigure cu un impact minim asupra mediului inconjurator. Pentru a gestiona mai bine aceste informatii, LIMS este un instrument care ofera date de calitate, in timp real pentrua a obtine decizii operationale bune.
Un LIMS poate asista intreaga operatiune pe parcursul diferitelor etape, de la monitorizarea esantioanelor, gestiunea functionarii pana la asigurarea calitatatii rezultatelor si difuzarea rapida a datelor.
Capacitatea de a crea diagrame de control şi vizualiza tendinta analizelor in cadrul LIMS-urilor este o caracteristică puternica. Integrarea instrumentului este de asemenea critică, deoarece permite analiştilor să se concentreze asupra chimiei si nu asupra reformatarii sau reintroducerii datelor de la instrumente într-un sistem de gestionare a datelor. Integrarea, de asemenea, ofera o mai buna calitate a datelor din moment ce erorile de transcriere sunt eliminate virtual.
Firmele de succes incorporeaza solutii pentru gestiunea datelor pentru a se asigura ca informatiile miniere vitale, testele sunt capturate, analizate si partajate necesita decizii luate in timp real.

Cateva exemple de domenii care au beneficiat în mare măsură de solutii ATL de gestiune a datelor integrate:

 • Mineritul(de suprafata, subteran si la adancimi mari)

 • Analize metalurgice

 • Cercetare miniera

 • Monitorizarea apei si a mediului inconjurator

O parte dintre caracteristicile care fac din ATL-ul LIMS si solutiile de gestiune a datelor solutiile ideale pentru organizatiile de minerit.

Cerintele industriei miniere. Solutiile de gestiune a datelor

Organizarea generala a datelor din laborator

Cu capacitatile de monitorizare a probelor şi compatibilitatea cu codul de bare, probele pot fi gestionate pe tot parcursul procesului de analiză iar functia “Interogarea profesionista” ofera acces rapid la date.

Crearea listelor de lucru

Functia de creare a listelor de lucru poate fi utilizata de către manageri, chimişti şi tehnicieni. Diferite teste pot fi atribuite unor persoane diferite, precum şi toate probele neasociate pot fi uşor preluate şi adăugate la liste de lucru noi sau existente.

Abilitatea de a monitoriza procesele de exploatare în timp real şi să vizualizarea tendinţelor ofera baza unor decizii informate

Cu elementele integrate QA / QC , utilizatorii au posibilitatea de a monitoriza rapid procesele, de a genera grafice de control, de a vizualiza tendinţele şi genera rapoarte de gestiune.
Flexibilitatea pentru adăugarea de noi teste pentru analizele "în curs" şi modificarea testelor de grup existente. Functia de inregistrare a esantionului in modulul de monitorizare LIMS pentru esantioane permite flexibilitate in adaugarea de noi teste şi parametrii pentru mostre.

Facturare si monitorizare integrata

Facturarea si monitorizarea sunt integrate pentru costuri externe sau interne, în scopuri contabile şi pot fi exportate către terti informatii de contabilitate.
Sistem solid pentru asistenta si instruire pentru utilizatorii finali si dministratori de baze de date. ATL este certificat ISO 9001:2000 şi beneficiaza de un sprijin puternic şi program de formare in vederea asigurarii clientilor succesul nostru.
Solutii flexibile construite pe tehnologii verificate, complet scalabile să se extinda o data cu laboratorul.
Ca si partener Oracle Business Alliance şi Microsoft Gold, sunt utilizate doar unelte standardizate în soluţiile ATL de la LIMS şi in produsele de gestionare a datelor.


 Contactati-ne astazi pentru a afla ce putem face pentru dvs.