Industrii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Prelucrare si Control al Calitatii

Exista diferite tipuri de laboratoare care se incadreaza in aceasta categorie. Laboratoarele de prelucrare si control al calitatii necesita validarea materiilor prime, trasabilitatea, urmarirea ciclului de productie, specificatii specifice clientului si produsului, analiza dinamica pentru a asigura calitatea produsului

Ele includ laboratoare de cercetare si dezvoltare, de analize competitive, de control al calitatii si productie.

Functie de tipul de test care este efectuat, ATL ofera doua tipuri de produse, fie produsul de familie Sample Master® fie ScreenIT™ pentru clienti care in general efectueaza prelucrari sau pentru clientii care testeaza specificatii.

Ambele produse ofera clientilor verificare a specificatiilor in timp real si conformitatea informatiilor.

Există, de asemenea alerte integrate pentru posta electronica cu listă de difuzare pentru probele care nu respectă caietul de sarcini. Instrumentul facilitează integrarea rapidă si accesul la date cu diagrame CPS pentru o vizualizare imediată. Utilizatorii pot, de asemenea, amplasa PSO-uri (Proceduri standard de operare) on-line pentru acces din interiorul LIMS-urilor.
Solutia de esantionare Master ® LIMS este modulara prin proiectare şi permite utilizatorilor să selecteze modulele de care au nevoie şi sa adauge module suplimentare in orice moment. Deşi, verificarea limitelor şi diagramele CPS sunt incluse, este o funcţionalitate suplimentara pentru laboratoarele care nu sunt realizeaza doar productie, dar sunt o combinaţie de producţie, de cercetare şi dezvoltare şi de calitate a controlului intern.

Există module suplimentare care ofera instrumente de întreţinere şi calibrare a funcţionalitatii.

ScreenIT ™ de la LIMS este foarte configurabil (sistem multi-lingvistic), care permite utilizatorilor să efectueze verificarea specificitatiilor, şi controlul calităţii.
Utilizatorii definesc nume de câmpuri pentru numerele de lot, datele de expirare, paginile de fabricaţie , tipurile de produse, ori de materii prime, produse finite, şi alte multe caracteristici unice pentru o industrie de fabricaţie cu multe domenii personalizabile.
Utilizatorii pot defini specificatiile clientului pentru ca produsul sa poate fi adecvat mai multor clienti. Utilizatorii pot deasemenea defini orice solicitari speciale.
Avand toate aceste informatii , ScreenIT™ LIMS permite utilizatorilor sa imbunatateasca calitatea produsului comparabil cu necesitatile clientului.
Utilizatorii pot defini deasemenea limitele superioare si inferioare si trimite rapoarte automat prin posta electronica utilizatorilor sau colaboratorilor.
Ambele sisteme vor permite utilizatorilor să genereze certificate de analiză (CofAs) care pot fi imprimate, prin e-mail (în format pdf, numai pentru citire) sau prin fax.

Solutiile ATL de la LIMS ofera validarea materiilor prime, monitorizarea produsului, monitorizarea executiei, abilitatea de a suspenda produse, de a adapta specificatiile functie de client si produs,de a integra instrumente si de a monitoriza informatiile clientului , precum detalii de livrare, de comanda, contact, rapoarte si adrese de facturare, etc. Utilizatorii pot deasemenea sa vizualizeze produsul si rapoartele interne precum si diagramele de control.
Solutiile ATL de la LIMS integreaza cu usurinta mai multe sisteme de producţie şi de control prin intermediul unor mecanisme simple şi in diferite formate pentru a răspunde cerinţelor specifice ale laboratorului.
Mai jos sunt câteva din multele cerinţe de producţie şi laboratoare QC, şi modul în care ATL de la LIMS si produsele de gestiune a datelor îndeplinesc aceste cerinţe.

Cerintele industriei de prelucrare si control al calitatii. Solutii ATL de gestiune a datelor

Usurinta de configurare si interfata prietenoasa. Produsele ATL de la LIMS sunt eficiente din punctul de vedere al costurilor si au un ROI rapid. Sunt disponibile capturi definite de utilizator si ajutor online pentru utilizare rapida. Peste doua duzine de rapoarte sunt incluse pentru ca utilizatorii sa poate implementa sistemul rapid.
Validarea materiilor prime si monitorizarea executiei produsului si carantina produsului. Functionalitatea care permite utilizatorilor sa capteze validarea datelor, monitorizarea executiei, furnizeaza functionalitati de carantina si supervizare a produselor.
Integrare instrumentelor comune utilizate în producţie pentru a creşte productivitatea şi a spori calitatea.
O bibliotecă de peste 350 de instrumente care au fost anterior integrate in produsele ATL de la LIMS este disponibila clientilor, împreună cu codurile de bare.
Abilitatea de a stabili anumite specificatii de produs sau limite specifice clientilor şi a genera diagrame QC pentru detectarea tendinţelor dinamice.
Utilizatorii pot defini limitele pe baza pentru produs sau criterii ale clientului, cu detectia dinamica a tendinţelor Shewhart.
Generarea Certificatelor de analiză, în format pdf şi numeroase rapoarte de producţie. Utilizatorii pot avea rapoartele CofA expediate prin posta electronica sau prin fax sau imprimate în mod automat, împreună cu rapoarte lunare nerezolvate, de producţie şi control al calitatii.
Acces de la distanţă. pentru a vizualiza date si tendinţe in timp real sau capacitatea de a accesa şi imprima rapoarte de certificate de analiza de la distanta.
Cu ajutorul solutiei ATL Point ™, utilizatorii pot accesa de la distanţă starea datelor în timp real, revizui şi imprima rapoarte un program sigur de navigare.
Sistem solid pentru asistenta si instruire pentru utilizatorii finali si dministratori de baze de date.
ATL este certificat ISO 9001:2000 şi beneficiaza de un sprijin puternic şi program de formare in vederea asigurarii clientilor succesul nostru.
Capacitatea de a monitoriza procese in timp real si de a vizualiza tendintele care ofera un avantaj companiei.
Cu elementele integrate QA / QC , utilizatorii au posibilitatea de a monitoriza rapid procesele, de a genera grafice de control, de a vizualiza tendinţele şi genera rapoarte de gestiune.
Solutii flexibile construite pe tehnologii verificate, complet scalabile să se extinda o data cu laboratorul.
Ca si partener Oracle Business Alliance şi Microsoft Gold, sunt utilizate doar unelte standardizate în soluţiile ATL de la LIMS şi in produsele de gestionare a datelor.
Abilitatea de a integra multiple sedii (laboratoare aflate la distanta) intr-o singura baza de date. Scalabilitate intrinseca si integrare in LIMS permite multiplelor locatii o consolidare a datelor pentru depozitare, acces pe baza de roluri si securitate a datelor. 

Contactati-ne astazi pentru a afla ce putem face pentru dvs.