Industrii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Sanatate Publica

Laboratoarele de Sănătate Publică au nevoie de solutii de gestiune a datelor integrate pentru a promova dezvoltarea sistemelor integrate de supraveghere eficiente la nivel federal, de stat şi local.
Laboratoarele de Sanatate Publica solicita solutii flexibile de gestiune a datelor pentru a promova dezvoltarea sistemelor integrate de supraveghere eficiente la nivel de stat federal şi local, în special în eventualitatea unui atac terorist. Aceste soluţii trebuie să sprijine cerinţele de raportare electronică.

În vederea îndeplinirii misiunii foarte largi de promovare a sănătăţii în lume, guvernul :

 • a conceput şi creat programe pentru agenţiile care ajuta la tratarea şi prevenirea bolilor

 • conduce si finanteaza cercetarea biomedicală care va duce în cele din urmă la tratamente mai bun şi la prevenirea bolilor

 • ne protejeaza de produsele alimentare nesigure, medicamente şi dispozitive medicale

 • îmbunătăţeste sănătatea mintale şi face faţă abuzului de droguri şi de alcool

 • extinde resurselor de sănătate

 • ofera îngrijiri medicale persoanelor din zonele dezavantajate din punct de vedere medical

Dupa cum vă puteţi imagina este o cantitate mare de testare asociata serviciilor de sănătate publică and si a rezultatelor asociate sau a informaţiilor colectate.
Fie că este vorba de testare pentru boli cu transmisie sexuala, monitorizare a mediului inconjurator, monitorizare genetica pentru defecte metabolice transmise genetic, majoritatea laboratoarelor de sănătate publică generează cantităţi semnificative de informaţii.
Este important ca aceste laboratoare sa poata comunica intre ele, precum şi ca alte agenţii guvernamentale sa analizeze datele pentru monitorizarea tendinţelor.

LIMS joacă un rol esenţial în gestionarea datelor între divizii si departamente, pentru a îmbunătăţi comunicarea şi permite analiza datelor istorice. Ca răspuns la această solicitare, agenţia a dezvoltat iniţiativa de a promova schimbul de date.
Agenţia de Sănătate Publică (ASP) este o iniţiativă care promovează utilizarea datelor şi standardelor sistemului de informaţii pentru a promova dezvoltarea eficienta a sistemelor integrate şi interoperabile, de supraveghere la nivel federal, de stat şi local.

Această iniţiativă este conceputa pentru a:

 • facilita transferul electronic de informaţii de la sistemele clinice în industria de îngrijire a sănătăţii catre departamentele de sănătate publică

 • reduce sarcina furnizorului in obtinerea informatiilor • sporeste atât actualitatea cat şi calitatea informaţiilor furnizate

Sistemele de gestiune a informatiilor din laboratoare (SGIL) joacă un rol esenţial în atingerea obiectivelor serviciilor de Sănătate Publică. Acestea permit laboratorului sa lucreze cu comunitatea şi cu alte agenţii pentru a identifica rapid orice potenţiale focare sau factori care ar putea facilita un focar. Date de laborator insuficiente, gestionare slab, şi comunicare ineficienta cu diferite departamente ar putea rezulta într-o laborator neproductive neorganizat cu date de proastă calitate, morbiditate sau mortalitate crescuta.

Cu ani de experienţă de gestionare a datelor, Managerii de proiect "Accelerate" si cei de la "Institutul iCD" din Germania pot ajuta laboratorul dvs.:

 • sa evaluati necesităţile sistemului de gestiune curent

 • sa va furnizeze un document de orientare, în special pentru operaţiunile dvs. (în urma unei evaluări on line) şi să identificati instrumente sau procese care ar trebui să fie puse în aplicare pentru a usura abordarea cerinţelor de reglementare (HIPPA, NEDSS, HL7, PAC, CLIA, şi altele)

 • sa valideze soluţia dvs. de gestionare a datelor

 • sa incorporeze soluţii practice pentru a se asigura că datele vitale sunt capturate şi oferite celor care au nevoie de acele informaţii pentru a lua decizii în timp real

Mai jos sunt câteva dintre cerinţele boratoarelor de sănătate publice şi modul în care soluţiile noastre LIMS şi produsele de gestionare a datelor satisfac aceste cerinţe.

Solicitarile industriei de sanatate publica / Solutiile noastre de gestiune a datelor

Usurinta in configurare/raportare

Solutiile de gestiune a datelor pentru laboratoarele de sanatate publica contin apturi definite de utilizator si ajutor online pentru implementare rapida si multe rapoarte scanate care pot fi configurate cu usurinta pentru a veni in intampinarea cerintelor rapoartelor de laborator.
Integrare instrumentelor comune utilizate în sanatatea publica pentru a creşte productivitatea, reduce erorile de transcriere şi a spori calitatea.
O bibliotecă de peste 350 de instrumente care au fost anterior integrate in produsele LIMS este disponibila clientilor, împreună cu codurile de bare. Instrumentele uzuale din chimie, genetica si biotehnologie sunt incluse.
Capacitatea de cauta starea esantioanelor si rezultatele acestora.
Functia „Interogare profesionista” permite utilizatorilor sa obtina informatii de la mai multe variabile, sa vizualizeze starea si rezultatele, in cazul in care exista.

Raportare rapida a rezultatelor.

Utilizarea rapoartelor cu trimitere automata prin fax o data ce rezultatele au fost validate si aprobate, fapt care imbunatateste semnificativ productivitatea.
Conformitate cu cerintele de raportare, CAP, CLIA, HIPPA HL7 si NEDSS.Solutiile noastre de gestiune a datelor indeplinesc si in multe cazuri depasesc cerintele, in anticiparea altora noi.
Capacitatea de a monitoriza modificarile rezultatelor in asteptarea validarii.
Un sistem complet de audit monitorizeaza rezultatele originale si orice modificari ale utilizatorului, cu o eticheta a datei si orei, alaturi de motivele fiecarei modificari.

Abilitatea de a detecta rezultatele pozitive in timp real si de a alerta pacientii in vederea inceperii tratamentului imediat. Utilizatorii au capacitatea de a monitoriza rapid orice valoare pozitiva cu indicatori de alerta/avertizare si de a trimite prin fax rapoartele utilizatorului la data specificata.

Solutii flexibile construite pe tehnologii verificate, complet scalabile să se extinda o data cu laboratorul.

Abilitatea de a integra multiple sedii (laboratoare aflate la distanta) intr-o singura baza de date. Scalabilitate intrinseca si integrare in LIMS permite multiplelor locatii o consolidare a datelor pentru depozitare, acces pe baza de roluri si securitate a datelor.
Sistem solid pentru asistenta si instruire pentru utilizatorii finali si dministratori de baze de date.
ATL este certificat ISO 9001:2000 şi beneficiaza de un sprijin puternic şi program de formare in vederea asigurarii clientilor succesul nostru.

Va sunam noi: Utilizati formularul nostru de contact