Parteneri

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Parteneri Accelerate

Accelerate cauta cele mai bune companii de produse si servicii de pe piata si incheie parteneriate cu ei la diferite nivele. Partenerii nostri tehnologici furnizeaza solutii tehnice, solutii integre si viabile, destinate companiilor cu putere mare de cumparare, care nu sunt intotdeauna disponibile societatilor mici.

iCD Gmbh Fondată în 1986, ICD. GmbH, ca o întreprindere de servicii, este specializata in dezvoltare de software tehnico-ştiinţific şi conexe de consultanta pentru laboratoare. La sfârşitul anului 2004, principalele activităţi ale companiei de consultanta au fost integrate în ICD. GmbH. Aceasta a condus la o extindere puternică a gamei de produse în domeniul managementului de laborator. Produse de ICD. sunt distribuite prin ICD. Vertriebs GmbH şi partenerii de distribuţie locale din întreaga lume.

Apple personale si portabile – toate functionand cu unul din sistemele de operare caracteristice, includ Mac mini, iMac si MacBook pentru pietele de consumatori si educatie, si cele mai puternice sisteme Power Mac si MacBook Pro pentru consumatorii care isi doresc produse de ultima generatie si pentru cei profesionisti implicati in domenii de proiectare si editare. Alte produse includ servere (Xserve), echipamente de retea fara fir (Airport) si programe de editare si multimedia.

Oferta de produse Cisco, hardware, aplicatii, si servicii sunt utilizate pentru obtinerea solutiilor Internet care fac posibile retelele de calculatoare – furnizand un acces facil la informatie din orice loc, la orice moment. Expert IT este un partener certificat Cisco specializat in solutii SMB.

Citrix Systems proiecteaza, dezvolta si comercializeaza aplicatii de livrare a infrastructurilor in intreaga lume. Este specializata in control la distanta a statiilor de lucru si virtualizarea programelor. Compania Expert IT este un partener de nivel II (Silver Partner) pentru solutiile Advisor Citrix.

Dell Inc. este un distribuitor si partener de incredere de tehnologii informatice, care si vinde o gama multilaterala de produse si servicii direct clientilor din intreaga lume.

HP este un furnizor de solutii tehnologice pentru consumatori, afaceri si institutii la nivel global. Ofertele companiei au in vedere infrastructura informatica, servicii globale, pentru afaceri si informatice la domiciliu si prelucrarea imaginilor si tiparirea.

IBM face eforturi pentru a fi lider in materie de inventie, dezvoltare si productie in industria celor mai avansate tehnologii, incluzand sistemele de calcul, programe, sisteme de stocare a informatiei si microelectronica. Ei traduc aceste tehnologii avansate in valori pentru clienti prin solutiile lor profesionale, serviciile si afacerile de consultanta din intreaga lume.

Iron Mountain Digital este cel mai mare furnizor din lume de programe de salvari/restaurari de date ca si servicii.

Lenovo este o companie de tehnologii inovativa, internationala, formata in urma fuziunii dintre Leonovo Group si IBM Personal Computing Division.Ca si lider global al pietii de desfacere a calculatoarelor personale, ei dezvolta si gestioneaza produse de ultima generatie si inalta calitate constant in calculatoare personale si servicii de tip abonamente profesionale care asigura clientilor din intreaga lume moduri inteligente de a fi competitivi si productivi.

Microsoft este un lider recunoscut si furnizor de gama variata de produse si servicii, incluzand sistemele de operare Windows si pachetul de servicii Office.Compania ofera o gama larga de solutii pentru societatile mici in ceea ce priveste zona de aplicatii pentru statiile de lucru, servere si aplicatii pentru afaceri. Expert IT este un partener de top al companiei Microsoft (Gold Partner) si un specialist al afacerilor mici.

Mimosa Systems, Inc. livreaza solutii de gestiune informatica de ultima generatie pentru rapiditate, explorare si continuitate informatica. Produsul Mimosa™ NearPoint™ pentru Microsoft® Exchange Server este cel mai cuprinzator program industrial pentru gestiune informatica pentru Microsoft Exchange, reunind arhivarea mesajelor electronice, restaurarea si gestiunea stocarii datelor. Cu optiunile pentru eDiscovery si restaurarea dupa calamitati, pachetul NearPoint furnizeaza disponibilitatea de solutionare a litigiilor si continuitatea mesageriei electronice, in timp ce optimizarea cost-eficienta vizeaza dimensiunea stocarii mesajelor electronice.

Tehnologiile N-able furnizeaza programe pentru performanta informatica pentru furnizorii de gestiune a serviciilor si departamentele informatice de dimensiuni medii pentru a imbunatati operatiunile, tine riscurile sub control si a masura parametrii afacerii.

MessageLabs este lider al solutiilor pentru securitatea mesageriei electronice si a celor de gestiune pentru intreprinderi.

SonicWALL, Inc. proiecteaza, dezvolta si fabrica solutii multilaterale pentru securitatea retelelor de calculatoare, acces la distanta in siguranta, securitatea Web si a postei electronice, salvari si restaurari, polite si gestiune. Oferind atat produse de baza cat si pachete cu posibilitatea de abonare, solutiile multilaterale SonicWALL permite organizatiilor sa beneficieze de protectie in adevaratul sens al cuvantului fara a pune in pericol performantele retelei de calcul.

Symantec ii ajuta pe clienti sa isi protejeze infrastructura, informatiile si actiunile prin livrarea unor programe si servicii care transforma riscurile in securitate, disponibilitate, maleabilitate si performanta.

Vmware este liderul mondial in materie de solutii de virtualizare pentru sisteme de tipul x86 servere si statii de lucru. Printr-o viziune initiativa a virtualizarii, tehnologia Vmware lucreaza in scopul separarii programului de partea hardware de sustinere. Aceasta permite unui singur calculator sa execute mai multe siteme de operare si aplicatii, obtinand imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste eficienta, disponibilitatea, flexibilitatea si gestionarea.