Parteneri

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Parteneriatele companiei Accelerate

Accelerate dezvolta si mentine medii informatice avantajoase din punctul de vedere al costurilor, orientate spre afaceri, disponibile, si optimizate. Noi incheiem parteneriate cu furnizorii recunoscuti de produse si servicii pentru a ne asigura ca clientii nostri vor beneficia intotdeauna de cea mai potrivita solutie pentru nevoile afacerii lor.

Partenerii vizati detin relatii bine stabilite cu clientii proprii de tip societati comerciale de dimensiuni mici si recomanda Accelerate cand constata ca au nevoie de serviciile noastre. Acesti parteneri evolueaza pe baza resurselor de incredere oferite de Accelerate cu care noi detinem in comun posibili clienti si strategii de comercializare precum si castiguri suplimentare.

Avantaje si notiuni de baza

Partenerii din prezent: Partenerii tehnologici sunt prezentati ca inovatori de varf intr-o varietate de sectoare tehnologice. Clientii nostri se bucura de avantajele puterii de cumparare a unei clase de intreprinderi ale solutiilor tehnice care nu sunt furnizate in alta maniera sau accesibile societatilor de dimensiuni reduse.

Despre partenerii nostri de tehnologie

In completarea construirii parteneriatelor cu companii de succes, Accelerate este in continua dezvoltare si in cautare de companii restranse de servicii informatice care sa fie dispuse unei fuziuni in scopul completarii echipei nationale. Sunteti o companie locala sau regioanla care este dispusa sa se uneasca cu o organizatie aflata in rapida dezvoltare detineri o echipa de gestionare, competente de conducere, resurse de infrastructura si experiente corporative pentru a deveni un conducator al industriei pe termen lung?

Este organizatia dvs. antrenata in serviciile cu clientii, cu servicii tehnologice vizate societatilor cu un numar de angajati intre 10 si 100?

Daca da, noi suntem interesati in a afla mai multe despre compania dvs. pentru a putea studia daca este posibila o eventuala cooperare intre compania Accelerate si dvs.

Parteneriat cu Accelerate

Noi stim ca recomandarile sunt un element vital in contruirea relatiilor de afaceri, si deasemenea stim ca recomandarile partenerilor nostri locali devin sursa de incredere in reteaua de clienti pe masura ce nevoile lor se modifica sau cresc. Daca furnizati tehnologii complementare sau servicii inrudite afacerilor de dimensiuni mici, de ce sa nu profitati de aceste oportunitati oferite de relatiile in cauza si sa va folositi de beneficiile propriilor conexiuni in afaceri.
Cunoasteti o companie care ar putea avea nevoie de asistenta informatica? Oricine ne poate da o recomandare, doar printr-un mesaj electronic care sa contina informatii despre o companie despre care dvs. stiti ca are nevoie de asistenta informatica.
Daca doriti sa va alaturati programului de recomandari este usor, gratuit si poate fi un mod exceptional de a obtine venituri suplimentare, ajutand in acelasi timp societatile sa beneficieze de serviciile informatice si de asistenta pentru sistemele de calcul. Puteti fi sigur ca calitatea serviciilor noastre si orizontul cunoasterii vor spori increderea, securitatea si performanta sistemelor si a programelor informatice.

Avantajele programului

 • Afilierea la cel mai mare furnizor national de servicii informatice pentru societatile de mici dimensiuni si o relatie de afaceri cu o resursa informatica de incredere, recunoscuta si de nadejde

 • Indemnizatii generoase si suplimentare pentru recomandarile care devin clienti ai companiei Accelerate. Taxele de recomandare sporesc rapid si sunt proportionale cu cantitatea. Sunt platite la fiecare trimestru si pot fi folosite, dupa dorinta, pentru clienti, angajati sau ca venit suplimentar

 • Oportunitatile de colaborare si incrucisare comerciala incluzand promovarea propriei companii prin piata de acces a clientului partener, participarea la evenimente comerciale de nivel local si national si acces la materiale exclusive si pagini de lansare cu marca inregistrata

Puteti inregistra propuneri prin simpla trimitere a unui mesaj electronic la adresa office@accelerate.md sau folosind formularul nostru de contact.

Va rugam sa ne furnizati mai multe informatii despre compania dvs. si despre interesul dvs. de parteneriat. Personalul corespunzator din cadrul companiei Accelerate va oferi companiei dvs. consideratia necesara si in cazul in care decidem sa incheiem parteneriatul, va vom contacta.