Servicii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Avantajele colaborarii cu o companie de consultanta IT

Pentru a se mentine competitive, afacerile de dimensiuni mici trebuie sa isi maximizeze tehnologiile curente. Trebuie sa faca acest lucru eficient din punctul de vedere al cheltuielilor si necesita de a avea o experienta redusa din partea angajatilor in ceea ce priveste tehnologia informatiei. Mentinerea unui departament informatic dedicat, cu norma intreaga, cum fac companiile similare, este mult prea costisitor, consumator de timp si ineficient pentru intreprinderile mici.

Aceasta situatie este solutionata prin utilizarea unei companii profesionale de consultanta informatica. Acesti furnizori ofera experti la cerere, experienta, resurse economice care permit afacerilor de dimensiuni reduse sa isi permite servicii profesionale si sa aiba incredere in rezultatele obtinute. Cititi in continuare lista completa.

CASTIGATI TIMP PENTRU A VA CONCENTRA ASUPRA FUNCTIILOR DE BAZA ALE AFACERII DVS.

Oamenii sunt in general fericiti sa faca ce stiu ei mai bine. Devin insa frustrati cand le sunt atribuite sarcini care nu au nici o legatura cu functiile esentiale ale postului. Doctorii, avocatii, contabilii, arhitectii, inginerii, directorii, gestionarii si multi altii obtin cele mai bune rezultate atunci cand se concentreaza asupra competentelor lor de baza.
Timpul si efortul petrecut in intelegerea tehnologiei informatiei are un cost demn de luat in seama. Solutiile de cercetare, implementarea unor tehnologii noi si rezolvarea problemelor din zona informatica sunt extrem de ineficiente pentru personalul informatic nespecializat. Utilizand o companie profesionala de consultanta informatica, personalul responsabil cu comunicatiile de date este liber sa isi petreaca timpul concentrandu-se asupra oportunitatilor de generare a castigurilor si asupra afacerii propriu-zise.

Cand ati infiintat afacerea dvs., fie ca a fost acum doua luni sau acum 20 de ani, v-ati hotarat sa indreptati serviciile oferite de compania dvs. inspre o zona unde detineti un anumit nivel de experienta. Este deasemenea probabil ca ati angajat personal cu abilitati compatibile cu functiile afacerii dvs. In final, ati obtinut probabil un grup de angajati care lucreaza cu placere cu dvs. si care se ocupa de afacere in locul altor sarcini administrative colaterale.
Una din cele mai mari sarcini administrative cu care se confrunta toate afacerile are in vedere asistenta informatica pentru infrastructura. Fie ca detineti un singur calculator si o imprimanta, sau o intreaga retea, reteaua dvs. informatica trebuie sa fie intretinuta periodic, pentru a evita problemele ocazionale care apar in cele mai nepotrivite momente.

Amintiti-va ultima data cand afacerea dvs. a avut o problema cu sistemul informatic. Cat a durat sa remediati problema cu imprimanta? De cat timp a avut nevoie angajatul sa remedieze noua problema aparuta ca si consecinta la cea veche?

In loc sa va concentrati asupra asistentei retelei informatice care va distrage pe dvs. si pe angajatii dvs. de la functiile de baza ale afacerii, considerati colaborarea cu un furnizor de servicii profesionale. Cand utilizati un serviciu profesional de consultanta informatica, de fapt angajati o companie care detine experti in masura sa faca ce stiu mai bine.

Sa ne gandim la un birou mic de avocatura. Un avocat poate percepe 500.00 euro  pentru o ora de consultatii legale in cele opt ore lucratoare pe zi, daca calculatorul si imprimanta functioneaza corespunzator. Intr-o zi, speram sa nu fie cazul, cand nu poate accesa informatiile sau nu le poate tipari, va avea un incastig, pentru ca nu va putea lucra corespunzator si va fi nevoit sa remedieze problemele de conectivitate. Aceasta situatie nu numai ca ar costa 4000.00 ,euro ci l-ar distrage pe cel in cauza de la functiile de baza in oferirea serviciilor legale.

Angajand un serviciu de consultanta informatic cu reputatie si accesibil, acel avocat ar fi putut sta linistit stiind ca necesitatile retelei informatice vor fi intotdeauna acoperite. Ar fi stiut deasemenea ca in cazul nefavorabil al unei defectari a retelei informatice, aceasta ar fi fost remediata de catre membrul echipei de serviciu in cel mai scurt timp.

Functionarea de zi cu zi necesita atat de multe abilitati extinse ale functiilor principale ale afacerii dvs., carora dvs. si angajatii dvs. le acordati cea mai mare atentie. Angajand o companie profesionala pentru servicii informatice, veti fi eliberat de sarcinile secundare dar necesare din planificarea afacerii dvs. pentru ca dvs. si angajatii dvs. sa va puteti indrepta toata atentia catre ce face compania dvs. mai bine – sa ofere servicii profesionale clientilor si sa gaseasca ocazii de profit.

CASTIGATI CASHFLOW

Companiile de consultanta informatica obtin beneficii considerabile si servicii economice de scala larga pentru ca au o singura tinta in domeniul informatic. Ei consolideaza puterea de cumparare si detin un acces mai larg catre cunostinte extinse. Pot astfel livra solutii tehnologice si servicii mai bune, mai rapide si mai ieftine.

Utilizand experienta proprie, acesti furnizori isi duc sarcinile la bun sfarsit mult mai eficient, adesea cu un nivel de complexitate mai mare, decat ale celor ale afacerile de dimensiuni mici. Toate acestea se traduc de fapt intr-o adeavarata economie de resurse si timp.

Ca si detinator de companie mica, fiecare decizie pe care o luati va afecta modul de functionare al companiei. Pentru a exinde pe cat posibil profiturile, luati in calcul posibilitatea angajarii unei companii profesionale pentru servicii inforatice precum Accelerate pentru a intampina toate nevoile dvs. Externalizand necesitatile dvs. informatice cu o companie nationala, chiar daca afacerea dvs. nu detine acoperire nationala, veti obtine asistenta informatica de incredere, indiferent de sediul companiei dvs. sau de nivelul de acces catre parteneriate cu alte companii de dimensiuni mari care detin conexiuni catre resurse de prima mana, indisponibile afacerilor de dimensiuni mici.
Cand alegeti o companie de consultanta informatica pentru asistenta in cadrul companiei dvs., asigurati-va ca este recunoscuta ca si furnizor de servicii de calitate. O modalitate sigura de a va asigura ca veti obtine asistenta de care are nevoie afacerea dvs. este sa verificati CUI-ul (Codul Unic de Inregistrare) in lista celor 500 de Intreprinzatori.

Aceasta lista este un ghid sigur al celor mai mari furnizori de talie nationala de solutii informatice, de consultanti informatici, intreprinzatori traditionali si marci inregistrate de furnizori de servicii. In ultimii ani, Accelerate s-a regasit in aceasta lista.

Datorita faptului ca Accelerate se concentreaza exclusiv asupra domeniului informatic, este capabil sa consolideze puterea de cumparare si sa distribuie clientilor profiturile. Ca si serviciu de consultanta informatica recunoscut la nivel national, Accelerate a incheiat parteneriate cu diferiti furnizori si producatori recunoscuti de consultanta informatica precum Microsoft, Dell si Cisco. In plus, Accelerate intretine aceste parteneriate si este recunoscut ca si partener de incredere Microsoft, Sonic Wall, si Cisco. Prin aceste parteneriate, Accelerate a fost capabil sa asigure preturi scazute clientilor sai, prin angajamente de achizitionari insemnate incheiate cu partenerii sai. Spre exemplu, Accelerate a negociat rate reduse pentru salvarile periodice ale serverelor prin parteneriate cu Iron Mountain Digital. Indiferent de cerintele hardware sau software, sunt sanse ca Accelerate sa va satisfaca necesitatile la preturile dorite de dvs.

Cand angajati experti pentru consultanta informatica precum sunt cei de la Accelerate, nu numai ca veti castiga putere pe piata de desfacere pentru compania dvs., ci veti fi deasemenea capabil sa va orientati catre economii de scala larga la care in mod normal nu ati fi avut acces ca si afacere de dimensiuni reduse. Cu Accelerate, afacerea dvs. castiga asistenta profesionala cand va este necesara. Accelerate are desemnati parteneri gata sa va stea la dispozitie si sa va raspunda oricaror intrebari pe care le-ati putea avea dvs. sau compania dvs. Un apel scurt catre un reprezentant referitor la programul companiei va poate salva de ore de cautare prin internet. De asemenea , luati in considerare faptul ca in timp ce Accelerate poate rezolva majoritatea problemelor, care pot aparea din cand in cand.

Daca Accelerate poate rezolva problema, va detine acces imediat in a va ajuta, fara a trebui sa asteptati vreun rapuns telefonic de la un angajat de la biroul de asistenta telefonica.

Cand va externalizati resursele informatice cu cei de la Accelerate, angajati de fapt profesionisti in consultanta informatica care va vor oferi asistenta informatica de exceptie si veti reduce cheltuielile, permitandu-va sa tintiti spre economii de scala larga si reduceri cantitative care sunt in general disponibile afacerilor mari.

REDUCETI COSTURILE DE CONTROL SI FUNCTIONARE

Costuri informatice predictive. Valoarea in afaceri a companiilor de consultanta informatica se afla dincolo de reducerea costurilor in maniere eficiente si rezultatele de valorificare a profitului. In majoritatea cazurilor, afacerile de dimensiuni mici vor petrece cu intre 25% si 50% mai putin decat ar fi reprezentat cheltuielile cu niste servicii profesionale de nivel mediu. Costuri suplimentare sunt eliminate din moment ce nu intra in calcul cheltuielile cu recrutare, instruire, concedii, zile de concediu de odihna si altele ca acestea. Cand colaborati cu o companie profesionala de consultanta informatica, cheltuielile sunt planificate si controlate.

Ca si proprietar de companie, una dintre cele mai cheltuieli are in vedere personalul. Nu numai ca trebuie sa efectuati platile salariale, ci trebuie deasemenea sa participati la costurile de ingrijire de sanatate, de concedii de odihna si de boala. Suplimentar acestor costuri, trebuie sa aveti in vedere costurile de instruire, intrucat angajatii nu pot invata „din mers” cat timp este vorba de domeniul informatic. O metoda de a evita costurile de instruire a personalului pentru a fi capabili sa ofere asistenta retelei informatice este sa angajati pe cineva care detine deja aceste abilitati de intretinere a mediului dvs. informatic. In timp ce acest lucru ar putea reduce drastic costurile asociate cu instruirea, va trebui sa insa sa ii remunerati suplimentar pe angajatii care detin cunostinte de specialitate. In oricare directie va indreptati, veti ajunge la niste costuri extinse pentru un angajat cu abilitati specializate.

Inainte sa angajati pe cineva care sa intretina reteaua dvs. informatica, evaluati necesitatile informatice ale companiei dvs. Poate reteaua dvs. informatica nu are nevoie de asistenta activa 40 de ore pe saptamana, 52 de saptamani pe an. Poate aveti nevoie de asistenta informatica doar patru sau opt ore pe saptamana, suplimentar cand apar proiecte sau alte ocazii speciale. Daca considerati ca nu este nevoie de un angajat in domeniul informatic cu norma intreaga, insa de unul care sa detina abilitati informatice profesionale, luati in calcul colaborarea cu o companie de consultanta informatica care sa aiba grija de necesitatile dvs. informatice.

Cand angajati o firma externa de consultanta informatica precum Accelerate petru a va oferi costuri salariale de tip norma intreaga si alte beneficii de acest tip, pentru ca firma se ocupa deja de acest aspect. Defapt, dvs. negociati tipul si cantitatea de asistenta de care aveti nevoie si platiti in conformitate cu acestea. Nimic mai mult sau mai putin. Cand angajati o firma de consultanta precum „Accelerate”, ei va vor elibera de toate bataile de cap ale angajarii unei persoane capabile sa rezolve sarcina corect si va vor salva de cheltuielile salariale pentru un angajat specializat.
Externalizarea cu o firma de consultanta informatica va va transforma bugetele intr-unele predictive si simple. Nu trebuie sa platiti pentru nimic altceva decat pentru costurile asociate asistentei software, hardware, ale licentelor si retelei informatice. Multe firme de consultanta informatica, inclusiv Accelerate, in general ofera asistenta per ora si in transe fixe. Pentru asistenta la nivel de ora, timpul si resursele sunt rezervate, transformand costurile asistentei informatice in niste costuri previzibile si controlabile; daca sistemul dvs. este stabil si daca nu aveti niste necesitati informatice care sa solicite atentie imediata, atunci nu trebuie sa fiti ingrijorati relativ la planificari sau cheltuieli in schimbul asistentei. Pentru asistenta in transe fixe, costul este previzibil pentru ca negociati o rata fixa pentru intretinerea informatica, indiferent de tipul de asistenta de care are nevoie sistemul dvs. – asistenta de rutina sau interventii in cazul evenimentelor neprogramate, platiti taxa pe care ati negociat-o initial. Desigur, indiferent de timpul de asistenta pe care il alegeti, oricand aveti o problema informatica, un apel rapid este tot ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de ajutorul de care aveti nevoie.

Angajarea personalului este costisitoare, in special daca trebuie sa angajati personal cu abilitati specializate. Alegand sa externalizati necesitatile dvs. informatice cu o firma reputabila precum Accelerate, puteti reduce costurile de control si functionare asociate intretinerii retelei informatice in timp ce veti obtine nivelul de asistenta profesionist de care compania dvs. are nevoie.

ACCESATI PERSONAL SPECIALIZAT

Natura complicata si schimbarile rapide din domenii precum juridic, financiar si al tehnologiei informatice sunt recomandat de lasat in seama specialistilor – doar datorita efortului considerabil de a detine cunostintele necesare. Resursele companiilor de consultanta informatica permit companiilor de dimensiuni mici sa beneficieze de expertize care in mod normal ar fi prea costisitoare de dezvoltat si intretinut in interiorul companiei. Afacerile de dimensiuni nu pot atinge efectiv capacitatea umana si flexibilitatea de care are nevoie o asistenta propice pentru un mediu tehnologic. Chiar si un angajat foarte experimentat si dedicat domeniului informatic are limitele sale cand vine vorba de abilitati tehnice si orizonturi limitate pentru a rezolva probleme din afara ariei de cunoastere. Companiile profesionale de consultanta informatica ofera acces in echipee de specialisti informatici care livreaza cunosctintele informatice inter-disciplinare necesare pentru o asistenta de rutina si in momentele critice pentru retelele informatice ale afacerilor de dimensiuni mici.

Personal specializat in domenii precum cel juridic administrativ, financiar sau al tehnologiei informatiei poate fi inhibator din punctul de vedere al costurilor pentru afacerile de dimensiuni mici. Cand afacerea dvs. are nevoie de personal specializat, economisiti bani prin externalizare cu o firma reputabila. In loc sa faceti eforturi financiare pentru a angaja un expert cu norma intreaga, puteti angaja un furnizor extern care sa va ofere serviciile profesionale de care aveti nevoie, and aveti nevoie si la un pret pe care sa vi-l permiteti.

Ganditi-va cat v-ar costa sa mentineti angajat pe cineva la curent cu abilitatile necesare care sa intretine reteaua informatica. Nu numai ca ar trebui sa achitati taxa pentru un angajat cu norma intreaga cu abilitati specializate, dar ar trebui deasemenea sa suportati costurile instruirii continue pentru a mentine acele abilitati la zi. Majoritatea cursurilor de baza costa de la 2,500 $ pentru sesiunile de sfarsit de saptamana. Certificarile specializate precum Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE) si Cisco Certified Network Associate sunt mai scumpe si se extind pe o perioada mai lunga. Asadar, luati in calcul cat ar costa sa va mentineti angajati instruiti la zi relativ la solutiile furnizorilor care v-ar putea afecta modul de functionare al companiei dvs. – mentinerea capacitatilor angajatului dvs. actuale va poate deteriora drastic bugetul afacerii dvs. Pentru majoritatea companiilor, nu este convenabil financiar sa mentina un angajat cu abilitati specializate pe statul de plata. In loc, aruncati o privire la firmele profesionale de consultanta informatica precum Accelerate cand aveti nevoie de angajati specialziati. Cand colaborati cu un furnizor de servicii tehnologice castigati acces la expertize specializate care ar fi dealtfel prea scumpe de dezvoltat si intretinut. Firmele de consultanta informatica precum Accelerate furnizeaza putere de cumparare si flexibilitate pentru a compensa cu asistenta zilnica de care are nevoie reteaua dvs. informatica.
Majoritatea afacerilor de dimensiuni mici nu isi pot permite un angajat specializat 24 de ore pe zi/ 7 zile pe saptamana. In timp ce afacerea dvs. nu ar avea nevoie in mod normal de de asistenta legala sau financiara in timp eral, asistenta informatica specializata este o alta poveste. Cand vine vorba de reteaua dvs. informatica, trebuie sa aveti acces la asistenta specializata indiferent de ora din zi sau din noapte, indiferent de orele de lucru standard. Prin angajarea unor consultanti externi de la o firma cu reputatie precum Accelerate, veti primi specialisti, disponibili oricand veti avea nevoie de ei la un pret pe care sa vi-l permiteti.

OBTINETI RESURSE LA CERERE

Multe companii de dimensiuni mici se confrunta cu provocarea unori extinderi prea mari sau la un moment dat cu povara reversibilitatii extinderilor. Ambele cazuri prezinta o dilema a resurselor umane cand vine vorba de dependenta resurselor informatice detinute, mai ales atunci cand aceste evenimente nu sunt planificate. Aceste necesitati neprevazute apar in asa numitele blocaje de 40 de ore. Afacerile de dimensiuni mici ar putea avea nevoie sa adauge sau sa reduca selectiv functii administrative, expertize strategice sau o combinatie a amandurora. Au nevoie de agilitate sau de resurse disponibile pentru situatiile de urgenta si de capacitatea de ajustare rapida, de pe o zi pe alta, a nivelelor de asistenta. Prin utilizarea unei companii profesionale de consultanta informatica, aceasta flexibilitate vine de la sine, fara intretinerea financiara sau morala a eventualilor angajati.

Intr-un moment sau altul, afacerea dvs. de dimensiuni reduse s-ar putea confrunta cu situatia unor resurse disponibile insuficiente pentru a oferi asistenta mediului informatic. Poate mediul dvs. informatic are nevoie doar de cateva ore in plus pe saptamana de asistenta informatica, de cat poate oferi personalul dvs. angajat. Poate afacerea dvs. se confrunta cu o situatie arzatoare, care are nevoie de atentie imediata, astfel fiind necesara o crestere a personalului sau poate reteaua informatica are nevoie de o imbunatatire a echipamentelor iar personalul dvs. angajat nu detine cunostintele necesare sa faca aceste ajustari. Indiferent de necesitatile dvs. specifice, va confruntati cu o dilema a resurselor umane care este usor rezolvabila atunci cand alegeti sa va imbunatatiti personalul prin externalizarea cu o firma de consultanta informatica precum Accelerate.

Firmele de consultanta informatica furnizeaza resurse la cerere care ofera afacerii dvs. asistenta tehnica fara amenintarea bunastarii angajatilor dvs. sau a moralitatii companiei. Firmele de consultanta informatica precum Accelerate isi dau silinta in a intelege necesitatile specifice companiei dvs. si sa respecte cultura afacerii dvs. in timp ce ajuta departamentul informatic cu ce solutii sunt solicitate. Oricand departamentul dvs. informatic are nevoie de asistenta suplimentara, tot ce trebuie sa faceti este sa efectuati un apel telefonic si sa va programati asistenta la cerere.

Asistenta la cerere poate varia de la o asistenta generala, una de zi cu zi, administrativa pe care o programati in maniera regulata sa diminueze incarcarea angajatilor dvs. sau poate fi specializata si sa ofere companiei dvs. o anumita abilitate, pe care angajatii dvs. nu o detin. Uneori compania dvs. are nevoie doar de cineva care sa va ajute cu scanarile impotriva virusilor sau cu instalarea actualizarilor echipamentelor de securitate insa alte dati compania dvs. ar putea avea nevoie de cunostinte specializate sa imbunatateasca echipamentele. In orice caz, o firma de consultanta informatica va poate ajuta sa rezolvati aceste situatii si altele asemanatoare.

In mod tipic, firmele de consultanta informatica va pot ajuta afacerea dvs. cu orice sarcina pe care o aveti in minte. Poate aveti nevoie doar de o persoana disponibila sa va raspunda intrebarilor si sa va ofere asistenta de baza angajatilor responsabili cu intretinerea, sau poate aveti nevoie de cineva care sa gestioneze migrarea informatiilor de pe un sever pe altul. Nici o sarcina nu este prea mica sau prea mare pentru majoritatea firmelor de consultanta informatica. Firmele informatice precum Accelerate, in general ofera consultanta in urmatoarele domenii:

 • Asistenta la nivelul statiei de lucru
 • Asistenta la nivelul serverului si a administrarii
 • Intretinerea elementelor de protectie
 • Asistenta pentru reteaua informatica
 • Asistenta a liniei de aplicatii afaceresti (Exchange, SQL, CRM si altele)
 • Asistenta productivitatii aplicatiilor (Office, PeachTree, QuickBooks si altele)
 • Asistenta dispozitivelor mobile (iPhones, Blackberries, calculatoarelor portabile, telefoanelor inteligente)
 • Securitatea retelei informatice

Desigur, firmele de consultanta informatica deasemenea ofera asistenta specializata personalizabila necesitatilor specifice afacerii dvs. Firme precum Accelerate beneficiaza de deschiderea necesara sa va indrume si sa va ajute sa implementati virtualizarea, disponibilitatea crescuta si alte proiecte complexe.

Realitatea este ca asistenta informatica nu este niciodata o slujba de 40 de ore pe saptamana.Intr-o saptamana reteaua dvs. informatica ar putea avea nevoie doar de 36 de ore de asistenta, si in urmatoarea 80 de ore. Deasemenea, amintiti-va ca o parte din sesiunile de asistenta trebuie facute in afara orelor de lucru. Ca si companie de dimensiuni mici, probabil nu va puteti permite sa intretineti mai mult de unul doi angajati de mana a doua caresa aiba in intretinere cu norma intreaga reteaua dvs. informatica. In loc de aceasta, oricand aveti nevoie de marirea personalului, sunati si programati o intalnire cu firma dvs. de incredere de consultanta informatica si programati consultatii cand aveti nevoie de ajutor si la ce pret va puteti permite – aceasta este frumusetea resurselor la cerere.

IMBUNATATITI PRODUCTIVITATEA

Tehnologia imbunatateste productivitatea prin permiterea comunicarii, colaborarii si partajarea cunostintelor care permit angajatilor sa fie inovativi. Aceste capacitati sunt livrate printr-o multitudine de tehnologii incluzand servere de fisiere, baze de date centralizate, conexiuni cu banda mare, platforme mobile, comunicatii prin posta electronica si multe altele. In orice caz, adevarata productivitate si adevaratele beneficii ale afacerii pot fi realizate doar atunci and aceste tehnologii complexe sunt planificate corespunzator, implementate si intretinute. Experientele si sfaturile cuprinzatoare din domeniul planificarii, implementarii si intretinerii acestor sisteme permit companiilor de consultanta sa livreze cu succes acesete imbunatatiri ale productivitatii.

Tehnologia face ca lumea afacerilor sa se miste..sau cel putin ar trebui. Multe afaceri de dimensiuni mici au investit timp si bani pentru a pune stapanire pe uneltele tehnologice pentru a ii ajuta pe angajati sa devina mai productivi, insa s-a descoperit ca tehnologia nu functioneaza chiar cum au crezut ei. De fapt, multe companii au descoperit ca tehnologia de fapt ii incetineste.

Incercand sa tina pasul cu lucruri precum cine are cea mai recenta versiune a documentului, poate dura mai mult decat recrearea documentului initial. Incercand sa recupereze un mesaj electronic sters, care continea un element important din cadrul unei informatii de contact poate dura mai mult decat intervievarea telefonica a persoanei de contact respective. Uneori tehnologia poate fi asa de frustranta incat sa va doriti sa va intoarceti la hartie si la creion.

Uneltele tehnologice sunt ca piesele de puzzle; in timp ce nu toate piesel se vor potrivi unele cu celelalte intr-o varianta aleatoare, cu intelegerea potrivita a modului de potrivire a pieselor care permite unei afaceri de dimensiuni mici sa fie influentata de tehnologii in ceea ce priveste imbunatatirea productivitatii. Daca afacerea dvs. de dimensiuni reduse detine unelte tehnologice in zone care ar trebui sa imbunatateasca productivitatea de peste zi, si acest lucru nu se intampla, luati in calcul angajarea unei firme de consultanta informatica care sa va rezolve puzzle-ul informatic.

Ultima misiune a tehnologiei in ceea ce priveste afacerile de dimensiuni mici este sa imbunatateasca productivitatea si inovativitatea angajatilor prin usurarea comunicatiilor, colaborarilor si partajarii cunostintelor. Productivitatea si inovativitatea pot fi valorificate diferite tehnologii precum serverele de fisiere, bazele de date centralizate, conexiunile internet, platformele mobile, comunicatiile prin posta electronica si asa mai departe. Din pacate, adevarata productivitate si inovativitate nu poate fi obtinuta doar prin tehnologie. Pentru a face ca tehnologiile sa functioneze pentru afacerea dvs., aveti nevoie de cineva care inteleaga cum se imbina piesele. Acesta este momentul cand externalizarea asistentei tehnologiei afacerii dvs. cu o firma externa informatica precum Accelerate va poate ajuta.
Firmele de consultanta informatica precum Accelerate se ocupa cu informarea modului de functionare individual al tehnologiilor si a modului de functionare in comun pentru a valorifica scopurile oricarei afaceri de dimensiuni reduse.

Prin educatie si instruire continua, pecum si prin experienta practica de zi cu zi, consultantii informatici sunt experti cand vine vorba de imbinarea pieselor de puzzle si aducerea in stare de functionare a tehnologiilor deja existente, in asa fel incat angajatii dvs. sa fie productivi. Desigur, consultantii informatici va pot sfatui afacerea cu privire la cele mai noi tehnologii de pe piata care va pot imbunatati tehnologia existenta. Cand externalizati cu o firma de consultanta informatica puteti fi siguri ca ati angajat experti cu abilitati de planificare, implementare si intretinere a mediului dvs. informatic.

Datorita faptului ca firmele de consultanta informatica se concentreaza asupra celor mai bune recomandari si aduc cu ei ani intregi de experienta in ceea ce priveste planificarea, implementarea si intretinerea mediilor informatice ale afacerilor de dimensiuni reduse, puteti fi siguri ca mediul dvs. informatic va functiona corespunzator. Cand externalizati necesitatile dvs. de asistenta tehnologica cu o firma de consultanta informatica, partenerul dvs. impreuna cu expertii va vor ajuta sa valorificati tehnologia in scopul imbunatatirii productivitatii.

REDUCETI TIMPII MORTI

Chiar si cateva minute de nefunctionare a sistemelor aduc cu sine in afacere costuri considerabile. Maximizarea timpului de functionare trebuie sa fie o prioritate de prima mana. Afacerile de dimensiuni mici isi pot permite probleme cu conexiunea la internet, comunicatiile prin posta electronica, date afectate sau defectiuni ale sistemului – datorita faptului ca costurile implicate de rezolvarile acestor probleme sunt prea mari. Companiile profesionale de consultanta informatica ofera viziuni planificate, masurate catre intretinerea activa a sistemelor, securitate si recuperarea salvarilor in urma unor evenimente nefavorabile. Cand furnizorii asociaza acestea cu sistemele de monitorizare de la distanta si cu capacitatati de asistenta 24 de ore pe zi/ 7 zile pe saptamana reduc si adesea elimina in totalitate costurile timpilor morti.

Cand administrati o afacere de dimensiuni reduse, trebuie sa puteti conta pe o buna functionare a retelei informatice. Chiar si cateva minute de nefunctionare, cand nu puteti accesa internetul, comunica prin posta electronica, accesa datele de pe server sau va confruntati cu alta problema, va poate costa compania sume serioase. Cea mai buna cale de a evita costurile unei retele informatice inactive si garanta reducerea timpilor morti este sa va asigurati ca este stabila. In general, o retea stabila care are timpul de functionare maximizat (si timpii morti minimizati) include urmatoarele:

 • disponibilitate - serviciile sunt intotdeauna disponibile cand aveti nevoie de ele (orice timp mort trebuie sa fie programat pentru orele nelucratoare care nu ar avea nici un efect asurpa companiei dvs.).
 • viteza - trimiterea si receptionarea mesajelor electronice, salvarea si imprimarea fisierelor trebuie sa fie rapida .
 • protectie - un sistem de protectie bun este in stare sa va protejeze impotriva atacurilor din internet si detine un program antivirus care ruleaza local.
 • salvari - datele critice sunt automat copiate, stocate in afara sediului si usor de accesat cu o intretinere administrativa minimala.
 • dependenta - utilizatorii nu trebuie sa aiba de a face cu alarme, mesaje de intampinare, erori de aplicatie sau lumini de avarie la statiilor lor de lucru, calculatoare portabile sau servere.
 • utilitatea - experienta crescuta a utilizatorilor cand vine vorba de utilizarea tehnologiei.
 • extensibilitatea - ar trebui sa fie usor de adaugat utilizatori, statii de lucru, aplicatii sau servicii la reteaua informatica.
 • compatibilitatea - aplicatiile lucreaza impreuna corespunzator, permitand utilizatorilor sa combine datele cu informatii multimedia si sa conecteze aplicatiile afacerii cu dispozitivele retelei.

Din nefericire, asigurarea ca mediul dvs. informatic a redus timpii morti poate fi dificila pentru echipa dvs. tehnica interna de intretinere. Incercarea de a crea un mediu informatic stabil cu timp maxim de functionare necesita personal cu abilitati si cunostinte experte pentru a face ca toate aplicatiile si resursele companiei dvs. sa functioneze impreuna, iar acest lucru poate mai mult timp, energie si bani decat isi poate permite compania dvs.. Insa puteti avea in vedere externalizarea cu o firma de consultanta informatica precum Accelerate.

Cand externalizati asistenta mediului dvs. informatic cu o firma de consultanta informatica, dvs. angajati o echipa de profesionisti cu cunostinte avansate bazate pe recomandarile actuale care sunt disponibile sa imbogateasca 500 de companii, insa scalata la nivelul necesitatilor dvs. cu un pret care sa nu pun in pericol bugetul afacerii dvs. Furnizorii de tehnologii pot oferi companiei dvs. viziuni planificabile, masurabile pentru intretinerea activa a sistemelor, salvarilor de securitate si a recuperarii in urma dezastrelor care va vor ajuta sa reduceti timpii morti. Firmele de externalizare informatica pot deasemenea oferi afacerii dvs. monitorizare si asitenta 24 de ore pe zi/ 7 zile pe saptamana in cazul incidentelor neplanificate, sistemele dvs. fiind recuperate corespunzator. Colaborarea cu o firma de consultanta informatica precum Accelerate ofera companiei dvs. o maniera accesibila de a construi o retea informatica stabila care va salva compania si banii companiei dvs. si va reduce timpii morti ai retelei informatice.

OBTINETI AVANTAJE INAINTEA COMPETITORILOR

Beneficiati de noile tehnologii care va vor ajuta afacerea sa devina competitiva pe piata de munca. Companiile de consultanta informatica sunt la curent cu cele mai noi tehnologii din domeniu prin instruiri continue si experienta muncii. Ei detin cunostinte despre implementarea ulimelor descoperiri in materie de elemente hardware, software si aplicatii de retea. La fel de important, ei stiu care tehnologii nu merita efortul investitiei. Capacitatea acestor furnizori de a executa modificari rapide, ajuta afacerile de dimensiuni mici sa castige timp pe piata de desfacere. Acest aspect ofera un avantaj competitiv si sporeste deasemenea abilitatea de a rezista pericolelor competitiei.

Ca si proprietar de afacere de dimensiuni reduse, trebuie sa faceti ce considerati necesar pentru a va transforma afacerea intr-una competitiva. Fara un nivel competitiv, compania dvs. se afla in pericol. Un mod rapid si simplu de a castiga, va intretine si mentine competitiv este sa incheiati un parteneriat cu o firma de consultanta informatica care va poate ajuta sa obtineti avantaje de pe urma celor mai noi tehnologii disponibile. Firmele de consultanta informatica, precum Accelerate sunt la curent cu cele mai noi tehnologii din domeniul informatic printr-o instruire continua si experienta muncii de zi cu zi. Stiu cum sa implementeze cele mai noi tehnologii disponibile in materie de hardware, software si aplicatii de retea. In plus, cunosc care solutii tehnologice merita investitiile si care nu.
Utilizand tehnologia pentru a va pune in valoare in fata competitorilor inseamna mai mult decat simpla utilizare a calculatoarelor pentru evidenta inventarelor si crearea buletinelor informative. Poate deasemenea insemna adaugarea sau modificarea tehnologiilor curente aflate in uz. Spre exemplu, afacerea dvs. ar putea beneficia de avantajele tehnologice daca duce nivelul tehnologic dincolo de limitele constructiei fizice. In urma unei evaluari a tehnologiei informatice, realizate de catre o firma de consultanta informatica, s-ar putea concluziona ca firma dvs. poate beneficia de pe urma solutiilor mobile si configurarea unor puncte de acces de la distanta.
Punerea in practica a unei solutii mobile ar putea oferi angajatilor dvs. acces imediat la informatiile de administrare a afacerii prin intermediul dispozitivelor mobile precum telefoane si calculatoare portabile, in decursul zilei de lucru , indiferent de localizare. Cuplate cu acces de la distanta, din afara sediului, angajatii vor putea comunica de acasa. Impreuna aceste doua solutii ar permite angajatilor dvs. sa lucreze, indiferent de locul unde se afla, de vreme sau de starea de sanatate a copiilor si ofera afacerii sa beneficieze de programe flexibil. Functie de necesitatile afacerii, solutiile de mobilitate si acces de la distanta pot extinde programul de lucru fara ca personalul sa fie blocat in sediul de lucru.

Cat timp furnizorii de servicii informatice lucreaza cu clienti de diferite dimensiuni si cu diferite necesitati, sunt expusi la cele mai noi tehnologii si detin experienta practica a elementelor care functioneaza si a celor care nu. Firmele de consultanta informatica precum Accelerate fac din a fi la curent cu tehnologiile informatice un scop precum si din a fi in pas cu inovatiile din domeniu. Detin cunostinte despre cele mai noi servicii disponibile in materie de solutii hardware, software si aplicatii pentru retea. In plus fata de furnizarea asistentei profesionale informatice afacerii dvs., o firma precum Accelerate va poate conecta cu furnizori care ofera solutii de salvare a datelor si solutii pentru gestiunea relatiilor cu clientii, in masura sa va ajute sa stocati, protejati si analizati datele clientilor. In plus fata de cunoasterea celor mai bune solutii pentru afacerea dvs. de dimensiuni mici, firmele de consultanta informatica au ca scop identificarea solutiilor benefice pentru compania dvs.

Cand incheiati un parteneriat cu o firma de consultanta informatica, castigati abilitatea de a raspunde activ la posibilele amenintari din partea competitiei. Ganditi-va la firma de consultanta informatica ca la armata dvs. informatica. La un moment dat puteti ridica receptorul, suna , solicita asistenta si sa o obtineti. Datorita faptului ca firmele de consultanta informatica sunt mai mult decat “soricei de calculatoare”, acestea inteleg natura afacerilor de dimensiuni mici si va pot ajuta sa va adaptati rapid la schimbarile aparute pe piata prin valorificarea avantajelor oferite de tehnologia informatiei companiei dvs. de dimensiuni reduse.

Pentru ca tehnologia se modifica atat de rapid, poate fi dificil pentru dvs. si pentru angajatii dvs. sa fie la curent cu cele mai noi tehnologii, mentinandu-se concentrati asupra sarcinilor de baza ale afacerii. Chiar daca aveti un personal dedicat, poate fi dificil pentru ei sa indeplineasca sarcinile zilnice si sa aiba timp pentru instruire in ceea ce priveste tehnologiile aflate in continua schimbare, si sa detine cunostinte despre cele potrivite afacerilor de dimensiuni mici. Cand angajati o firma externa informatica precum Accelerate, castigati un partener de afaceri care are ca datorie sa fie la curent cu tehnologia pentru a va putea ajuta sa mentineti afacerea la un nivel competitiv.

ATRAGETI SI MENTINETI ANGAJATII

Angajattii isi doresc sa lucreze intr-un mediu in care calculatoarele sunt in stare de functionare, unde timpii morti sunt minimali si aplicatiile software lucreaza corespunzator. Angajatii vor sa fie competenti in fata rivalilor si isi doresc sa detina uneltele tehnologice care sa ii ajute sa livreze serviciile solicitae. Angajatii se asteapta sa fie la curent cu modul de functionare al tehnologiilor noi care ii ajuta sa depaseasca asteptarile, nu doar sa le atinga. Cei care intra pe piata de munca de astazi, intaresc rezistenta corabiei companiei. Utilizand o companie profesionala de consultanta informatica permiteti companiei dvs. sa indeplineasca aceste asteptari si sa sporeasca abilitatea de a atrage si mentine angajatii.

Piata de angajare din prezent este mult mai competitiva decat cea din trecut, devenind astfel mai dificila angajarea si mentinerea angajatilor de calitate. In plus fata de dorinta de a avea un salariu competitiv si pachet de beneficii, angajatii doresc acces la tehnologii care sa e faca slujbele mai usoare. Angajatii doresc sa lucreze intr-un mediu unde mediul tehnologic al companiei este actualizat si echivalent cu cel utilizat de colegii lor din alte companii. Prin parteriat cu un furnizor profesional de servicii informatice precum Accelerate, castigati abilitatea de a atrage si mentine angajatii.

Angajatii isi doresc sa beneficieze de acces la ultimele si cele mai bune tehnologii. Ei citesc despre ultimele descoperiri tehnologice in reviste si stiu ca contemporarii lor le utilizeaza in cadrul slujbei lor – si si le doresc si ei deasemenea. Firmele de consultanta informatica, precum Accelerate au ca scop informarea despre noi descoperiri in materie tehnologica. Prin instruiri frecvente, cunostintele de specialitate si experienta cumulata, firmele de consultanta informatica va pot oferi sfaturi cu privire la care unelte tehnologice v-ar putea ajuta si care nu. O firma de consultanta informatica precum Accelerate va poate mentine mediul informatic actual si competitiv fara „gauri in buget”.

Oamenii isi doresc ca tehnologia sa le usureze munca si sa le ofere un grad de rapiditate. Ei vor sa stea in fata calculatorului, sa deschida aplicatia sa introduca date si sa treaca la urmatoarea sarcina. Nimeni nu vrea sa aiba de-a face cu calculatoarele vechi, incete si lipsite de putere care intampina probleme de compatibilitate cu diferite aplicatii, utilizate frecvent. Angajatii nu vor sa astepte dupa un tehnician supra incarcat, pe care sa fie nevoiti sa il cheme frecvent. Cand incheiati parteneriat cu o firma de consultanta informatica pentru a va mentine tehnologiile actuale, castigati puterea necesara sa mentineti in stare de functionare reteaua, eliminati frustrarea angajatilor si oferiti angajatilor dvs. uneltele de care au nevoie pentru a fi productivi.

In plus fata de uneltele tehnologice actuale, angajatii isi doresc acces la tehnologiile de ultima generatie, precum instrumentele media sociale. In mod traditional, paginile de retele sociale au fost proiectate pentru indivizi, pentru a pastra legatura cu prietenii si familia, insa angajatii tineri au invatat cum sa foloseasca aceste adrese web pentru a isi promova imaginea si asocierile afacerii. In trecut vazut ca aplicatii pentru uz personal, unele afaceri au cret politici interne care sa inhibe utilizarea acestor aplicatii, insa au fost modificate cand tinerii angajati au dovedit ca aceste retele sociale au aplicabilitate in domeniul afacerilor. Multe afaceri utilizeaza LinkedIn si FaceBook sa intre in contact cu piete de desfacere inaccesibile anterior. In plus fata de mentinerea companiei la curent cu cele mai noi aplicatii pentru retelele sociale, firmele de consultanta informatica va pot ajuta afacerea sa creati o politica justa care vizeaza utilizarea adreselor de retele sociale ca si unelte afaceresti.

Piata de munca a fost dintotdeauna competitiva. Ca si afacere de dimensiuni reduse, aveti nevoie sa oferiti posibililor angajati un pachet salarial competitiv. In plus fata de salariu si beneficii, trebuie sa oferiti angajatilor un mediu etic de munca care ofera unelte tehnologice actuale. Utilizand un furnizor de servicii profesionale tehnologice precum Accelerate, va permiteti sa respectati aceste cerinte si sa cresteti abilitatea de a atrage si mentine angajati.

ACCES LA ASISTENTA FURNIZORILOR, INAACESIBILA IN GENERAL

Accesul la producatori este crucial in asistenta efectiva a tehnologiilor complexe. Tehnologiile de fabricare in general ofera asistenta putina pentru utilizatorii directi. Cand este disponibila, aceast asistenta este la nivel de initiere si adesea nesigura. Acest aspect este extrem de frustrant pentru afacerile de dimensiuni mici care suna la la serviciul clienti pentru asistenta, si o primesc foarte rar. Printr-o relatie stabilita potrivit cu o companie profesionala de consultanta informatica, afacerile de dimensiuni mici se bucura de beneficiile prioritatii de acces la companii precum Microsoft, Cisco si mii de alti furnizori tehnologici.

ACCES LA ASISTENTA FURNIZORILOR, INAACESIBILA IN GENERAL...Afacerile de dimensiuni mici se bazeaza pe tehnologie pentru a face din propria afacere una de succes. Proprietarul se bazeaza pe faptul ca tehnologiile lor vor functiona dupa cum au garantat producatorii, insa adeseori sunt dezamagiti, cand tehnologiile nu ajung la nivelul asteptarilor. Cand se confrunta cu aceasta situatie, majoritatea afacerilor de dimensiuni mici trebuie sa sune la serviciul de asistenta clienti si sa astepte pana cand este un reprezentant disponibil. In cel mai fericit caz va beneficia de asistenta rapida si utila, insa adesea, veti fi plasat intr-o coada de asteptare, care necesita asistenta suplimentara fata de cea oferita de biroul de asistenta; aceasta situatie poate fi extrem de frustranta. In loc sa asteptati ore in sir, incheiati un parteneriat cu un serviciu profesional de consultanta informatica care are deja conexiuni stabilite cu producatorii si obtineti acces direct la asistenta de care aveti nevoie, la momentul potrivit.
Cand angajati o firma de consultanta informatica precum Accelerate, castigati conexiuni elevate catre asistenta producatorilor de care are nevoie firma dvs. Prin constructie, tehnologia informatica este una complexa. Spre exemplu, sa consideram aplicatiile software; in timp ce producatorii precum Microsoft creaza pachete de aplicatii care functineaza bine impreuna, sansele ca dvs. sa aveti nevoie sa combinati sistemul de operare Windows si pachetul Microsoft Office cu un program non-Microsoft sunt mari. Sunt sanse ca programele sa lucreze bine impreuna – de fapt pachetul de instalare va preciza daca este compatibil Microsoft sau nu, insa daca totusi este compatibil si nu functioneaza nu il puteti repara. In acest moment, in loc sa sunati la linia de asistenta cu clientii, firma dvs. de consultanta informatica poate forma unul din numerele de telefon specifice pentru a obtine asistenta de care dvs. aveti nevoie, fara a fi nevoiti sa accesati diferite meniuri telefonice. Accesul direct catre asistenta de care aveti nevoie va poate ajuta sa rezolvati problema repede si sa economisiti ore pretioase din productivitatea afacerii dvs.

Firmele de consultanta informatica precum Accelerate au intreprins parteneriate cu furnizori precum Cisco si Microsoft care ofera afacerii dvs. de dimensiuni mici tratamentul cuvenit. Furnizorii de servicii tehnologice profesionale detin numerele de telefon directe care va vor oferi ajutorul necesar, zi sau noapte. Asistenta care este deobicei disponibila doar in timpul orelor de program este adesea disponibila afacerii dvs. datorita parteneriatelor pe care firmele de consultanta informatica le au incheiate cu producatorii. Microsoft, Cisco, si alti furnizori detin numere speciale de telefon disponibile partenerilor pentru situatii care necesita atentie speciala, amplasand partenerii in legatura directa cu inginerii de asistenta pentru a va repune pe picioare afacerea, in cazul unui eveniment nefericit.
Firmele de consultanta informatica deasemenea au asistenta „pentru vanzari”, care va permit sa sunati furnizorii pentru recomandari si asistenta a elementelor software si hardware inainte sa achizitionati elementele in cauza, sa initiati o actualizare sau sa incepeti un nou proiect. Acest serviciu va poate salva timpul si banii afacerii dvs., asigurandu-va ca in primul rand este achizitionat produsul potrivit. In multe situatii, furnizorul dvs. de servicii informatice va poate pune la dispozitie elemente demonstrative pentru a va arata detalii si functionalitati ale noilor produse tehnologice pe care le aveti in vedere.

Accesul la producatori este crucial in asistenta efectiva a tehnologiilor complexe. Tehnologiile de fabricare in general ofera asistenta putina pentru utilizatorii directi. Cand este disponibila, aceast asistenta este la nivel de initiere si adesea nesigura. Acest aspect este extrem de frustrant pentru afacerile de dimensiuni mici care suna la la serviciul clienti pentru asistenta, si o primesc foarte rar. Printr-o relatie stabilita potrivit cu o companie profesionala de consultanta informatica, afacerile de dimensiuni mici se bucura de beneficiile prioritatii de acces la companii precum Microsoft, Cisco si zeci de alti furnizori tehnologici.