Servicii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Externalizarea departamentului IT

Ce beneficii va poate aduce externalizarea departamentului informatic?

Patrunderea in mediul de afaceri din prezent a devenit din ce in ce mai provocator. Daca sunteti proprietarul unei afaceri mici sau medii, este putin probabil sa aveti timpul, banii si resursele necesare dominarii pietei de lucru. De aceea folosirea companiei noastre ca si cum ar fi departamentul dumneavoastra IT este o idee minunata pentru plasarea afacerii dvs. in orice mediu.

Avantaje:

 • Eliberati resursele pentru a va concentra asupra functiilor de baza ale afacerii – Angajati sunt utilizati la capacitatea lor maxima cand sunt concentrati pe competentele lor cel mai bine dezvoltate. Timpul, efortul si resursele folosite pentru invatarea sarcinilor informatice reprezinta o sansa reala in ceea ce priveste costul pe termen lung. Manevrarea problemelor informatice este extrem de eficienta si consumatoare de timp pentru cei neinstruiti in tehnologia informatiei. Prin folosirea unui furnizor de servicii tehnologice profesionist precum este Accelerate, personalul dvs. este liber sa se concentreze asupra ocaziilor de venituri si asupra sarcinilor specifice.

 • Reducerea costurilor si cheltuielilor de functionare – Valoarea serviciilor oferite de Accelerate depasesc cu mult orice reducere de costuri, si in general rezulta in economii valutare consistente. In medie, afacerile mici vor cheltui cu aproape 50% mai putin decat ar fi facut-o cu costurile de angajare ale unui singur angajat de nivel mediu in domeniul informatic.Costurile suplimentare pot fi evitate cu serviciile noastre, incluzand recrutarea, instruirea, concediile, zilelele de concediu de odihna si cifra de afaceri. Cu ajutorul Accelerate , toate costurile sunt in limita bugetului, planificate si controlate.

 • Acces usor la expertizele specializate – Rata ametitoare de modificari din domeniul tehnologiei informatiei inseamna ca sarcinile care au legatura cu aceasta tehnologie este mai bine sa fie lasate specialistilor. Serviciile Accelerate ofera afacerilor abilitatea sa utilizeze expertize specializate care in alte circumstante ar fi prea scumpe de mentinut in interiorul companiei. Accelerate ofera acces la echipele de profesionisti informatici care furnizeaza atat asistenta in timpul functionarii cat si in momentele critice pentru retelele afacerilor de dimensiuni reduse.

 • Obtineti nivelul tehnologic peste cel al concurentei - Accelerate va poate ajuta sa beneficiati de avantajele noilor tehnologii care vor permite afacerii dvs. sa tina pasul cu concurenta si sa reactioneze la atacurile competitive. Noi ne specializam in implementarea ultimelor variante hardware, software si a aplicatiilor de retea disponibile. Capacitatile noastra ajuta afacerile mici sa patrunda si sa avanseze rapid pe piata de consum.

 • Eliminarea perioadelor excesive de nefunctionare – Chiar si o perioada mica de nefunctionare interna poate sfarsi prin a costa o avere. Afacerile mici nu isi mai pot permite sa se ocupe cu probleme cu conexiunea la internet, cu datele afectate si comunicatiile electronice. Accelerate ofera o viziune verificata de intretinere activa a sistemelor, securitate, salvari si restaurari de date. Cand aceste servicii sunt conectate cu sistemele noastre de monitorizare de la distanta si cu capacitatile noastre de raspuns in timp real, costurile perioadelor de nefunctionare devin efectiv o amintire.

 • Cresterea productivitatii – Adevarata productivitate si beneficiileafacerii pot fi atinse doar atunci cand tehnologia este implementata corespunzator. Tehnologiile de varf ale companiei Accelerate sunt livrate prin servere de fisiere, baze de date centralizate, conexiuni cu banda semnificativa si platforme mobile care permit comunicatia, colaborarea si cunoasterea.

Contactati-ne astazi pentru a afla ce putem face pentru dvs.