Servicii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Intrebari frecvente

I: Cine este Accelerate?

R: Companie de asistenta informatica pentru afacerile de dimensiuni mici si medii cu pana la 100 de pc-uri intr-o singura locatie. Accelerate ajuta proprietarii societatilor sa isi maximizeze investitiile in tehnologii si sa reduca pierderile, prin mentinerea mediulul informatic stabil, in siguranta gata sa le rezolve necesitatile.

I: Cum lucreaza Accelerate?

R: Accelerate ofera un serviciu local sprijinit de o echipa de experti tehnici, care dau dovada de stabilitate si cunoastere a intregii retele nationale si o organizatie centrala de servicii care monitorizeaza si va asista organizatia de la distanta 24 de ore pe zi/7 zile pe saptamana.
Ca si client al companiei Accelerate, afacerea dvs. va beneficia de ingrijirea calculatoarelor, a retelei de calcul si a infrastructurii informatice de la o echipa de profesionisti in gestionare tehologica.
Echipa dvs. include consultanti primari si secundari care sunt responsabili de nevoile zilnice ale infrastructurii dvs.
 Fiecare client are alocat un reprezentant Accelerate care va asista clientul cu programarea, achizitionarea si comunicatiile.
Arhitectii de solutii ii asista pe consultantii primari si secundari in cazul in care se confrunta cu dificultati tehnice sau cu proiecte mai complexe.
Gestionarul dvs. de relatii este responsabil de gestiunea relatiei in ansamblu.
Intrega dvs. echipa de raportare ii comunica directorului regional intrebarile dvs. care nu pot fi rezolvate de echipa alocata dvs. Citi mai multe despre viziunea noastra.

I: Accelerate vinde produse hardware sau software?

R: Estimarea tehnologiilor si serviciul de aprovizionare este unul din multele aspecte convenabile ale serviciilor noastre, de care clientii nostri beneficiaza.

Asistam fiecare etapa a procesului:

- recomandarea produselor software si hardware

- procesul de comandare si finantare

- scoaterea din uz la sfarsitul perioadei de utilizare.

Cititi despre acestea la rubrica Achizitii IT.

I: Ce Sistem de Operare preferati?

R: Lucram cu toate platformele informatice utilizate in birourile afacerilor restranse incluzand: Windows (pentru statiile de lucru si pentru servere) si Linux.

I: Cat sa ma astept sa platesc pentru serviciile dvs.?

R: Serviciile Accelerate sunt foarte competitive. Personalizam serviciile pentru a intampina necesitatile dvs. Majoritatea clientilor aleg optiunea unei taxe fixe. Acest serviciu permite clientilor nostri simplitudinea unei taxe lunare pentru intretinerea retelei. Proiectele care au in vedere cresterea sau modificarea mediilor curente de lucru sunt in afara scopurilor serviciului de intretinere Accelerate si sunt taxate corespunzator.
Cei mai multi clienti ai companiei Accelerate incep cu o estimare a valorii retelei pentru a determina fiabilitatea si stabilitatea mediului informatice de lucru. Rezultatele expertizei retelei ajuta la determinarea zonelor care necesita intretinere in fiecare luna.

I: Oferiti servicii de programare?

R: Programarea este printre serviciile de baza ale companiei Accelerate.

I: Care este definitia dvs. pentru companii mici? Este afacerea mea prea mica? Este afacerea mea prea mare?

R: Accelerate se concentreaza asupra afacerilor care detin intre 5 si 100 de calculatoare intr-o singura locatie.
Serviciile informatice sunt eficiente, fiabile si de calitate. Intrebati-va daca este convenabil pentru afacerea dvs. sa angajati o persoana cu norma intreaga pentru intretinerea echipamentelor informatice sau ar fi mai eficienta achizitionarea unui serviciu care sa ofere aceste capacitati?
Sunt necesitatile dvs. tehnologice destul de consistente pentru a merita angajarea personalului cu norma intreaga? Poate personalul dvs. sa fie la curent cu gama mare de tehnologii utilizate in afacerea dvs. in prezent si cu cele care vor fi necesare in viitor? Poate afacerea dvs. sa atraga si sa mentina un nivel ridicat de profesionalism tehnologic care sa manevreze necesitatile calculatoarelor si ale retelei dvs.?
Majoritatea afacerilor mici sau medii nu au nevoie de un profesionist informatic angajat cu norma intreaga. In orice caz, au nevoie de o gama larga de expertize tehnologice care nu pot fi realizate de un singur angajat sau de o echipa restransa. Pentru aceste companii, utilizarea unui partener de servicii informatice experimentat si de incredere, precum este Accelerate este solutia potrivita.