Servicii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Monitorizare de la distanta:Monitorizarea echipamentelor critice 24 de ore pe zi / 7 zile pe saptamana si asistenta de oriunde si oricand

Monitorizare la distanta a retelei de calcul, a statiilor de lucru si a sistemelor de calcul

Serviciul de monitorizare de la distanta oferit de compania Accelerate va ofera siguranta ca echipamentele dvs. de prima mana din retea precum serverele, routerele, echipamentele de protectie si serviciile de retea precum posta electronica, internetul si copiile de rezerva functioneaza fara probleme. ..citeste mai multe.
 

Securitatea IT:Pachet de solutii pentru securitatea si facilitarea comunicatiilor

Garantati si protejati posta dvs. electronica, mesageria electronica si navigarea prin internet

Amenintarile mesageriei electronice sunt din ce in ce mai sofisticate si intr-o continua crestere. Chiar si afacerile de dimensiuni mici trebuie sa se confrunte cu probleme de reglementare si de conformitate. Sunteti pregatit sa aveti de-a face cu riscurile asociate pierderii productivitatii, proceselor juridice sau amenzilor pentru ........citeste mai multe.

Salvari de date: Protejati si restaurati datele de mare importanta din sistemul dvs.

Programul de salvari de siguranta Accelerate este solutia ideala pentru salvarile de siguranta, in perioadele de nefunctionare ale datelor importante ale companiei dvs. Ca si parte a strategiei de securitate multi-nivel, este importanta stocarea datelor sensibile in afara birourilor de lucru. Dezastrele naturale, incendiile, furturile sau probleme ale echipamentelor pot cauza o distrugere semnificativa in afacerea dvs. Pentru motive de continuitate, trebuie sa...citeste mai multe.

Consultanta in achizitionarea tehnologiilor informatice

Eliminati problemele date de achizitiile tehnologice si duratele de viata cu partenerul dvs. in achizitii publice Accelerate. Cercetarea, achizitionarea si intrebuintarea resurselor hardware si software poate fi o sarcina dificila.

Clientii serviciilor noastre de asistenta Accelerate erau in cautarea unor costuri mici, a unor durate mai mici si a evitarii conflictelor.

Sistemul de achizitii publice Accelerate rezolva aceasta problema. Monitorizam fiecare etapa a acestui proces: recomandarea resurselor hardware si software, procesul de comandare si finantare, chiar si depozitarea tehnologiilor dupa ce ...citeste mai multe.