Servicii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Consultanta in achizitionarea tehnologiilor informatice

Eliminati problemele date de achizitiile tehnologice si duratele de viata cu partenerul dvs. in achizitii publice Accelerate.

Cercetarea, achizitionarea si intrebuintarea resurselor hardware si software poate fi o sarcina dificila.

Clientii serviciilor noastre de asistenta Accelerate erau in cautarea unor costuri mici, a unor durate mai mici si a evitarii conflictelor.

Sistemul de achizitii publice Accelerate rezolva aceasta problema. Noi vom monitoriza fiecare etapa a acestui proces: recomandarea resurselor hardware si software, procesul de comandare si finantare, chiar si depozitarea tehnologiilor dupa ce nu sunt scoase din uz.

Sistemul de achizitii publice Accelerate ofera urmatoarele beneficii:

 • Identificare corespunzatoare – Cea mai buna tehnologie care sa va satisfaca nevoile. Ca si consilieri de incredere, consultantii dvs. va vor ajuta sa identificati resursele corespunzatoare hardware, software, echipamente de retea si periferice, lucrand cu specialisti acreditati in asistenta tehnologic, reprezentanti ai furnizorilor de varf.

 • Preturi competitive – Puterea noastra de cumparare si relatiile tehnologice cheie ne asigura furnizarea produselor dorite la preturi competitive.

 • Configurare la nivelul clientului – Compania Accelerate detine capacitatea de a configura tehnologia pe baza cererilor specificate de dvs. incluzand gestionarea datelor printr-un centru de configurare acreditat ISO 9002.

 • Expertiza in licentiere – Noi identificam si navigam prin multimea de programe pentru licentiere si programe de asistenta, pentru ca apoi sa putem recomanda programul potrivit pentru compania dvs.

 • Procesul de comandare – Proces automatizat care plaseaza comenzile si urmareste desfasurarea livrarii, pentru ca proiectele dvs. sa fie finalizate fara intarzieri.

 • Finantarea – Cel mai bun program din clasa de programe care faciliteaza finantarea si optiunile de inchiriere pentru tehnologiile si necesitatile proiectului dvs.

 • Scoaterea din functiune – Noi putem gestiona scoaterea din uz a tehnologiilor invechite intr-o maniera sigura si ecologica.

Combinat cu Accelerate serviciile noastre asistenta informatica, aveti un singur partener de: proiectat, achizitionat, instalat, intretinut activele dvs. informatice intr-o varianta necostisitoare.

Cum poate ajuta Accelerate?

Contactati consultantul dvs. Accelerate sau Operatorul de la servicii cu clientii pentru a elimina problemele aparute in procesul de achizitionari tehnologice.