Servicii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Salvari de date de la distanta, sigure, automate

Protejati si restaurati datele de mare importanta din sistemul dvs.

 • Programul de salvari de siguranta, este solutia ideala pentru salvarile de siguranta, in perioadele de nefunctionare ale datelor importante ale companiei dvs. Ca si parte a strategiei de securitate multi-nivel, este importanta stocarea datelor sensibile in afara birourilor de lucru. Dezastrele naturale, incendiile, furturile sau probleme ale echipamentelor pot cauza o distrugere semnificativa in afacerea dvs. Pentru motive de continuitate, trebuie sa fiti capabil sa restaurati datele cat mai repede posibil, pentru a va putea intra in functiune din nou.

Ajustati-si-uitati: Salvarea automata, de la distanta si securizata

 • Sistemul de salvare automat, functioneaza si prin internet in scopul salvarii datelor cheie, intr-o maniera automata, programata anterior. Puteti selecta fisierele pe care vreti sa le salvati sau puteti face salvare la toate datele din sistemul dumneavoastra.

Nu uitati sa va salvati datele

 • Solutiile noastre pentru statiile de lucru si calculatoarele portabile, sunt ideale pentru birourile de la distanta, utilizatorii care calatoresc frecvent, cei care practica naveta si contractori. Prea des, companiile neglijeaza datele stocate pe calculatoarele portabile sau statiile de lucru, se concentreaza doar asupra datele de pe server.

Detineti o strategie de auto-aparare pentru continuitatea activitatii afacerii?

 • Ca si parte a strategiei de continutate a activitatii afacerii pentru datele importante de pe server, Accelerate poate crea o solutie care sa asigure protectie continua a datelor de la domiciliu cu o componenta care realizeaza salvari la un interval programat, astfel sarcinile dvs. de salvare nu vor incetini sau intrerupe actiunile de zi cu zi.

 • Restaurarea rapida a datelor este solutia minimizarii pierderilor de productivitate sau a intreruperilor din activitate. Solutiile noastre de salvare pe durata nefunctionarii va permit accesarea datelor 24 de ore pe zi/7 zile pe saptamana, pentru ca sunt stocate si criptate intr-o zona securizata. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati internetul.

Pentru mai multe informatii, contactati-ne

Compania Accelerate a incheiat parteneriate cu companiile de varf din industria asistentei informatice pentru a va livra aceste solutii sigure, de salvare de la distanta si de restaurare pentru statiile de lucru si calculatoare portabile si pt serverele dvs.

Daca doriti sa implementati o solutie de salvare de la distanta, contactati Accelerate astazi: