Servicii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Pachet de solutii pentru securitatea si facilitarea comunicatiilor

Garantati si protejati posta dvs. electronica, mesageria electronica si navigarea prin internet

Amenintarile mesageriei electronice sunt din ce in ce mai sofisticate si intr-o continua crestere. Chiar si afacerile de dimensiuni mici se confrunta cu probleme de reglementare si de conformitate.

Sunteti pregatit sa aveti de-a face cu riscurile asociate pierderii productivitatii, proceselor juridice sau amenzilor pentru neconformitate?

 Securitate IT este un pachet de servicii de asistenta pentru sistemele de calcul, care va ajuta sa va protejati si asigurati, in conditii de functionare optime, diferitele tipuri de comunicatii precum: mesageria electronica, mesageria instant si navigarea pe Internet.

Protectia postei electronice – Protectia casutei postale de mesaje nedorite si virusi

 • Protectia postei electronice, opreste patrunderea mesajelor nedorite in casuta dvs. postala. Diferitele atacuri ale mesajelor nedorite si scanarea structurii de fisiere asupra retelei dvs. sunt oprite inainte ca acestea sa intre in actiune si sa va afecteze infrastructura, salvand astfel banda de comunicatie valoroasa.

Arhivarea mesajelor electronice – Stocarea, Arhivarea si Cautarea tuturor mesajelor din cadrul comunicatiilor electronice

 • Arhivarea mesajelor electronice, permite organizatiei dvs. sa arhiveze si sa stocheze in siguranta toate mesajele din cadrul comunicatiilor electronice. Utilizatorii autorizati pot cauta si obtine orice mesaj electronic la cerere, avand acces la informatii din intreaga organizatie.

Codificarea mesajelor electronice – Protectia informatiilor de mare importanta prin mesagerie electronica securizata, codificata

 • Codificarea mesageriei electronice, protejeaza mesajele importante de „interceptarea frauduloasa a retelei” si furt. Puteti beneficia de comunicatii securizate indiferent de capacitatile de codificare ale destinatarului. Regulile dvs. de codificare pot fi aplicate intr-o maniera transparenta si automata.

Protectie Web – Blocarea paginilor web daunatoare sau a celor cu un continut necorespunzator

 • Protectia Web, previne descarcarea paginilor web cu un continut daunator, amplificand productivitatea prin blocarea programelor sau virusilor. Rapoarte cuprinzatoare va permit monitorizarea traficului web si astfel ajustarea regulilor de utilizare.

Cum va putem ajuta?

Contactati Accelerate daca doriti sa imbunatatiti sistemul dvs. de mesagerie electronica cu serviciul de protectie email.