Servicii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Servicii de optimizare

Decorati-va departamentul informatic cu experti de prima mana

Accelerate poate oferi servicii care sa ajute personalul informatic detinut, fara grija suplimentara de a gasi candidati calificate, de a-i angaja, de a-i plati si de a-i califica. Puteti beneficia de avantajul serviciilor noastre de optimizare si sa va completati departamentul informatic fara neplacerile asociate.

Planificare IT strategica

Organizatiile, in special afacerile de dimensiuni reduse, nu au timp sa se concentreze asupra planurilor strategice informatice pe termen lung. Garantarea operatiunilor zilnice, detinand o infrastructura de dimensiuni mici in stare de functionare va ocupa tot timpul. Accelerate va ajuta sa vedeti viziunea de ansamblu si sa puneti cap la cap un plan strategic care sa va ajute sa castigati teren competitiv, sa introduceti produse si servicii mai repede, sa deveniti mai productivi si sa castigati eficienta....citeste mai multe.

Asistenta la locul de munca

Accelerate poate oferi asistenta la utilizare sau functionare utilizatorilor la domiciliu sau de la distanta. Specialistii nostri in asistenta va pot ajuta in probleme uzuale, precum cele cauzate de infectii cu virusi, de programele spion, de sistemele de operare, de imprimante, de accesul la distanta sau la posta electronica sau orice alta problema care apare....citeste mai multe.

Dezvoltarea abilitatilor IT a personalului angajat

Noi va putem creste personalul cu specialisti calificati in asistenta, ingineri de sistem si arhitecti. Chiar daca este doar pentru asistenta la locul de munca, putere de munca in proiecte sau pentru completarea unui loc vacant de gestionar informatic, Accelerate va poate ajuta....citeste mai multe.

Implementarea tehnologiilor fundamentale

Accelerate detine o experienta extinsa in implementarea tehnologiilor cheie pentru a oferi o fundatie de functionare afacerilor de dimensiuni reduse. Noi avem peste 10 ani de experienta si peste 30 de membri in departamentul tehnic, asadar pentru noi nu mai sunt multe secrete in ceea ce priveste implementarea. Putem deasemenea sa va ajutam compania sa studieze tehnologii noi si in dezvoltare pentru a testa daca va aduc avantaje afacerii dvs...citeste mai multe.