Servicii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Asistenta IT la birou

Ii ajutam pe utilizatori sa se mentina productivi

A avea utilizatori fericiti si productivi este una dintre cele mai mari provocari cu care se confrunta departamentele informatice.

Calculatoare personale, posta electronica, internet si dispozitive mobile fac un mediu afaceresc intr-adevar disponibil 24 de ore pe zi/7 zile pe saptamana. Asteptarile sunt mai mari ca niciodata in ceea ce priveste disponibilitatea si accesibilitatea catre dvs. si catre informatie.
Gestionarea acestor asteptari este o combinatie intre a avea oamenii potriviti si tehnologiile potrivite pentru a oferi utilizatorilor asistenta. Cea mai mica problema se poate transforma intr-o problema uriasa din cauza modului in care un specialist in asistenta manevreaza problema, nu doar din perspectiva tehnica, ci din cauza unei comunicatii deficitare sau a asteptarilor stabilite incorect.
Echipa Accelerate de specialisti in asistenta si ingineri de sistem va pot asista utilizatorii intr-o maniera competenta, prietenoasa si incurajatoare. Noi incercam sa evitam limbajul colocvial si daca este cazul sa instruim utilizatorii, pentru a evita pe viitor problemele.
Inginerii nostri dispun de cele mai noi unelte in accesul securizat de la distanta pentru a asista utilizatorii aflati la distanta sau in calatorii. Aveti nevoie doar de accesul la internet si noi suntem capabili sa asistam utilizatorii care nu se afla fizic in birourile dvs.

Va sunam noi: Utilizati formularul nostru de contact