Servicii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Tehnologiile Fundamentale

Lasati-i pe cei de la Accelerate sa va ajute sa implementati tehnologia potrivita afacerii dvs.

Implementarea tehnologiei de dragul tehnologiei a fost resimtita de multe ori in toti acesti ani de experienta in colaborarea cu afacerile mici sau medii. Unii va recomanda o tehnologie pentru ca ei detin experienta cu a cea tehnologie sau pentru ca dvs. ati observat un comentariu minunat despre ea intr-o publicatie. Furnizorul de tehnologie zice, “este asa usor de instalat si configurat“ si apoi in cateva zile ar putea functiona, insa ati pierdut ore intregi de productie si poate si credibilitate.

Accelerate va poate ajuta, sa gasiti si sa implementati tehnologia potrivita companiei dvs.

Credinta noastra este ca trebuie mai intai acoperite elementele fundamentale in ceea ce priveste statiile de lucru, serverele, reteaua si infrastructura, precum si securitatea, salvarile periodice, disponibilitatea si continuitatea. O data ce aceasta fundatie este solida, urmatorul nivel de aplicatii si capacitati pot fi asezate pe o fundatie puternica.
Accelerate detine o experienta considerabila in urmatoarele domenii si impreuna cu peste 20 de specialisti in asistenta IT, ingineri de sistem si arhitecti de sistem, beneficiem de o incredere incredibila pe care putem conta :

 • Sistemele de operare Windows pentru servere si statii de lucru (Windows XP, Windows Vista, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Small Business Server)

 • Sistemele de operare Macintosh pentru server si statii de lucru (Leopard, OS 10)

 • Novell

 • Virtualizare - VMware, Citrix

 • Tehnologii de mesagerie electronica si colaborare (Microsoft Exchange, Blackberry Server, Outlook, SharePoint)

 • Securitare, anti-virus, anti-spam (MessageLabs, Symantec, TrendMicro, McAfee, Kaspersky)

 • Salvari la domiciliu si la distanta (Veritas, Iron Mountain, DPS, SoniicWALL)

 • Acces de la distanta (VPN, Terminal Services, Citrix)

 • Retelistica, sisteme de protectie, echipamente specifice (routere si switch-uri (Cisco, SonicWALL, WatchGuard, Barracuda)

Nu putem preciza fiecare tehnologii in care detinem experienta de lucru, dar trebuie sa aveti incredere ca Accelerate are peste 10 ani experienta in asistenta oferita afacerilor si in tehnologiile care stau la baza functionarii afacerilor clientilor.

Va sunam noi: Utilizati formularul nostru de contact