Servicii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Dezvoltarea abilitatilor IT a personalului angajat

Accelerate poate completa personalul dvs. informatic sau suplimenta cu competentele lipsa

Pentru afaceri, schimbarea este un fapt care poate fi constant, chiar daca sunt perioade cand este nevoie de o crestere rapida sau de o incetinire. Pe perioada cresterii rapide sau in cea economica, personalul de asistenta informatica este in general proportional cu dimensiunea companiei.

Cum manevrati cresterea sau scaderea echipei informatice in aceste perioade?

Accelerate este alegerea perfecta. Noi  va putem oferi servicii de crestere a personalului calificat in oricare dintre aceste perioade.

Va putem asista cu:

 • Asistenta pentru birourile de lucru si utilizatori

 • Administrarea retelei, serverelor si infrastructurii

 • Gestionarea proiectului sau implementarea

Suplimentar, va putem completa departamentul informatic daca personalul dvs. nu detine experienta cu anumite tehnologii. Inginerii nostri de sistem si arhitectii sunt certificati si experimentati din diferite tehnologii. Accelerate este partener acreditat Microsoft (Microsoft Gold Certified Partner) cu competente in securitate, infrastructura retelistica, mesagerie si colaborari si productivitatea muncii. Daca aveti nevoie de ajutor cu VMware sau Citrix, va putem asista cu infrastructuri virtuale.
Detinem experienta cu sistemele de operare Windows (pentru statiile de lucru si pentru server), platformele Novell si Macintosh. Daca aveti un proiect , iar echipa dvs. nu este familiarizata cu tehnologiile sau cu ultimele actualizari, contactati Accelerate si va vom estima nevoile, apoi va vom furniza echipa competitiva potrivita.

 Va sunam noi: Utilizati formularul nostru de contact