Servicii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Planificare IT Strategica

Va ajutam sa vedeti situatia in ansamblu sa si gasiti calea optima pentru a ajunge unde va doriti.

Pot primi mesaje electronice de la clientii si furnizorii mei?

Sistemul de urmarire a comenzilor functioneaza, pentru a putea vedea stadiul comenzilor?

Angajatii mei de la distanta sau cei in delegatie pot accesa informatia de oriunde, oricand?

Puteti detine controlul asupra intretinerii statiilor de lucru si a serverelor, insa cum ramane cu oportunitatile noi de afaceri sau initiative noi care solicita marirea infrastructurii? Dar daca seful departamentului de vanzari v-ar fi cerut o noua aplicatie software? Va puteti concentra asupra planurilor informatice pe termen lung, care depasesc problemele lunare sau trimestriale?

Pentru multe companii, negocierea cu persoanele cheie din administratie asupra prioritatilor poate fi printre cele mai dificile sarcini, datorita obiectivelor inalte si a bugeturilor restranse. Ca si orice alt plan strategic, trebuie luat in considerare unde se va afla organizatia peste cativa ani si sa vizualizati ce etape trebuie parcuse pentru a ajunge in acel stadiu.

Accelerate detine ani de experienta in a ajuta clientii sa isi construiasca planuri administrative strategice in departamentul informatic.
Accelerate va poate oferi un plan in domeniul informatic cu o deschidere de doi-trei ani. Vom fi alaturi de dvs. si vom intelege obiectivele afacerii, functionalitatile interne ale departamentelor, peisajul competitiv si telurile companiei.
Odata ce planul informatic de gestiune este conceput, trebuie revizuit o data la sase luni pentru a ne asigura ca este inca in concordanta cu dorintele companiei. Revizuirea planului este la fel de importanta precum executia, deasemenea corectiile in curs de desfasurare nu trebuie neglijate.
Progresele tehnologice asimilate rapid si beneficierea de avantajele celor mai noi tehnologii poate oferi organizatiei dvs. un avantaj competitiv, o eficienta crescuta, productivitate mai buna si nu in ultimul rand costuri reduse. Este important sa alegeti tehnologia potrivita care solicita o combinatie de experienta si expertiza pentru a realiza corect ce v-ati propus.
Accelerate va poate ajuta sa concepeti un plan informatic pentru afacerea dvs. si va recomanda solutiile potrivite. Serviciile noastre de achizitii va ajuta sa gasiti si sa achizitionati produse la preturi competitive sau va putem ajuta cu optiuni de finantare sau inchiriere. Si nu in ultimul rand va putem ajuta sa implementati si executati strategia dvs. informatica.

 Aflati cum poate Accelerate sa va sprijine in drumul dumnevoastra de dezvoltare