Solutii afaceri

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

In mod caracteristic, o echipa de consultanta este responsabila pentru intreaga implementare PRI incluzand planificarea, instruirea, implementarea si livrarea oricaror module personalizate.

Servicii de consultanta

Multe organizatii nu detineau abilitati suficienta pentru implementarea unui proiect PRI. De aceea au aparut multe organizatii care ofereau servicii de consultanta pentru implementarea PRI. In mod caracteristic, o echipa de consultanta este responsabila pentru intreaga implementare PRI incluzand planificarea, instruirea, implementarea si livrarea oricaror module personalizate.
Exemple de personalizari includ produse suplimentare pentru instruire, crearea unor mecanisme pentru procese si fluxuri de lucru; sfaturi de la specialisti pentru imbunatatirea utilizarii sistemului PRI in afacere; optimizarea sistemului si asistenta in scrierea rapoartelor, extragerea datelor complexe sau implementarea inteligentei in afaceri.

Pentru majoritatea companiilor de dimensiuni medii, costul implementarii va ajunge de la pretul unei licente de utilizare a PRI pana la dublul acesteia (in functie de nivelul de personalizare dorit). Companiile mari si in special cele cu mai multe pagini web sau sedii in diferite tari, vor investi considerabil mai mult in implementare decat in licentele de utilizare – de la 3 pana la 5 ori mai mult nu este neobisnuit pentru o implementare distribuita.

Spre deosebire de aplicatiile cu un singur scop, pachetele PRI includ de mult timp codul sursa complet si livreaza mediul de dezvoltare si echipa de asistenta a furnizorului pentru personalizarea si extinderea codului livrat. In primii ani garantia uneltelor PRI si asistenta pentru personalizarea extinsa a fost un argument important in procesul de vanzare cand un potential client avea in vedere dezvoltarea propriei solutii, sau asamblarea unei solutii inter-functionale prin integrarea mai multor aplicatii de varf.