Solutii afaceri

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Tehnologia

Sistemul MAA (SMAA) este perceput uneori ca fiind "ansamblul MAA." Unii observa că informaţiile se mişcă între pachetele software intreprinderi şi imediat se gândesc la Servicii Orientate pe Arhitectura (SOA). Alţii sunt de parere că "modelarea este singura modalitate de a crea "procesul" perfect", aşa că se gândesc de modelarea ca MAA.

Ambele concepte corespund definiţiei conceptului de Gestiune a Procesului in Afacere. De exemplu, dimensiunea şi complexitatea sarcinilor de zi cu zi necesită adesea utilizarea tehnologiei pentru o modelare eficienta. Unii oameni considera MAA ca "punte de legătură între Tehnologia Informatiei (IT) şi Afacere."

SMAA poate fi specific-industriei şi ar putea fi condus de un pachet de programe specializat, cum ar fi Agilent OpenLAB MAA. Alte produse se pot concentra asupra Planificarii Resurselor Intreprinderii si a gestiunii depozitului.

Validarea SMAA-urilor este o altă problemă tehnică de care furnizorii şi utilizatorii trebuie să fie conştienţi, în cazul în care respectarea reglementarilor este obligatorie. Sarcina de validare ar putea fi efectuata fie de către un terţ sau autentificata de către insasi utilizatori. Oricum, documentatia de validare va trebui generata. Documentul de validare, de obicei, poate fi publicat fie în mod oficial sau păstrat de către utilizatori.