Tehnologii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Tehnologii pentru succesul companiilor

Amplifica abilitatile companiei dvs. prin implementarea tehnologiei potrivite, noi va vom ajuta sa decideti care tehnologii sunt potrivite afacerii dvs.

Alegerea tehnologiei (hardware, software sau de tip serviciu) care sa fie incorporata in afacerea dvs. poate fi o sarcina dificila. Fabricantii si furnizorii isi vor promova tehnologia proprie ca pe o tehnologie indispensabila functionarii afacerii dvs. Prietenii sau amicii sunt mai mult decat incantati sa va sfatuiasca in privinta dispozitivelor de stocare, a agendelor electronice, a celor pentru acces la ...citeste mai multe.

Securitate pentru afaceri

Minimizati riscurile la care va expuneti datele, reteaua si utilizatorii

Pentru companiile de dimensiuni reduse, o strategie de securitate poate consta intr-un program de protectie de tip firewall si unul de tip antivirus. Aceasta strategie putea fi suficienta acum cativa ani, acum insa o strategie de securitate solida, trebuie sa fie distribuita pe mai multe nivele. Daca compania dvs. este conectata la Internet, numai din acest motiv ar putea fi tinta atacurilor informatice, ale atacurilor asupra retelei de calcul, a descarcarilor de fisiere daunatoare datorita navigarii nesecurizate si a virusilor trimisi prin...citeste mai multe.

Mobilitate pentru afaceri

Mobilitatea sau tehnologiile mobile in afaceri sunt in plina crestere si contin fiecare aspect al mediului dvs. tehnologic.

Permite angajatilor sa lucreze oriunde, oricand

Simpla definitie a tehnologiei mobile este extensia infrastructurii dvs. cablate in scopul permiterii angajatilor dvs., clientilor sau furnizorilor sa detina acces in timp real la aplicatiile interne, la date sau dispozitive din ...citeste mai multe.

Microsoft Windows 7 pentru companii

Este in sfarsit momentul potrivit pentru progres tehnologic?

Windows 7 este in sfarsit lansat si este un produs intuitiv si usor de folosit, cel putin asa au incercat cei de la Microsoft, si spera sa remedieze problemele sistemelor de operare din trecut in ceea ce priveste securitatea, increderea si stabilitatea. Din dorinta de a veni in intampinarea necesitatilor mai multor tipuri de utilizatori de calculatoare, sistemul Windows 7 va fi lansat in sase ....citeste mai multe.

Produsele Microsoft Server pentru companii

Accelerate a gasit aceste produse Microsoft pentru statiile dedicate ca fiind cele mai populare printre afacerile de dimensiuni mici:

Microsoft Windows 2008 pentru Servere; Microsoft Windows 2003 pentru Serverele Afacerilor Mici, Exchange Server 2010, Exchange Server 2007, Microsoft SQL 2005 pentru Servere

Folositi aceste prezentari pentru a va ajuta sa decideti daca ...citeste mai multe.

Virtualizarea

Daca organiatia dvs. inca nu a implementat nici o tehnologie de virtualizare, o va face in curand.

Astazi aproape 25% dintre toate serverele expediate in intreaga lume sunt virtualizate. In orice caz, in plus fata de servere, pot fi virtualizate statii de lucru, aplicati si dispozitive de stocare.

Virtualizarea Serverelor (Server Virtualization)

Serverele fizice traditionale care au la baza sistemul de operare Windows pot utiliza doar 5-10% din capacitatea hardware asociata, iar virtualizarea lor permite in general rate de consolidare de 10:1. Aceasta inseamna ca unul dintre serverele zilelor noastre poate sustine pana ...citeste mai multe.