Tehnologii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Mobilitate pentru afaceri

Sporiti-va productivitatea prin implementarea solutiilor mobile pentru a putea lucra oricand de oriunde.

Mobilitatea sau tehnologiile mobile in afaceri sunt in plina crestere si contin fiecare aspect al mediului dvs. tehnologic.

Toate aceste exemple ar putea descrie mobilitatea:

 • Acces fara fir la inreaga infrastructura prin intermediul calculatoarelor portabile, a agendelor electronice, a telefoanelor de ultima generatie SmartPhones sau Blackberry

 • Acces la posta electronica sau la date de oriunde (de acasa, de la hotel, din zone cu acces Internet; cu fir, fara fir)

 • Conexiune sigura catre sistemul dvs. de gestiune in vederea vizualizarii informatiilor actualizate

Permite angajatilor sa lucreze oriunde, oricand

Simpla definitie a tehnologiei mobile este extensia infrastructurii dvs. cablate in scopul permiterii angajatilor dvs., clientilor sau furnizorilor sa detina acces in timp real la aplicatiile interne, la date sau dispozitive din afara retelei locale de calculatoare.
Inca o data, implementarea tehnologiilor mobile datorita zvonurilor sau publicitatii nu sunt motive intemeiate pentru adaugarea acestor abilitati suplimentare.

In ziua de astazi, munca nu mai este limitata de o anumita locatie, angajatii dvs. sunt pe teren, in cadrul unor intalniri de afaceri, departe de birourile lor sau pur si simplu intr-o continua miscare,insa fara a avea acces la reteaua companiei dvs. acest timp ar fi neproductiv sau chiar pierdut.

Prin conectarea angajatilor aflati in deplasare la reteaua dvs., vor fi capabili sa sustina o derulare a activitatilor fara esecuri in afara birourilor de lucru, indeplinindu-si sarcinile cu usurinta si mai eficient.

Acces mobil la posta electronica

Una din cerintele uzuale ale mobilitatii pentru angajati este in jurul accesului la posta electronica. Solutiile care pot functiona includ acces la posta electronica, prin aplicatiile Outlook RPC prin protocolul HTTP si acces la posta electronica prin agende portabile electronice, telefoane performante Smartphone si Blackberry.

Aceste solutii sunt disponibile in variante de la cele de baza la unele mai complexe.

Solutiile de baza permit doar posibilitati de citire, in timp ce altele mai avansate pot sincroniza date si permit acces la calendare, contacte si repertorii din mesageria electronica.

Date si aplicatii pentru utilizatorii aflati in miscare

O alta categorie de mobilitati uzuale consta in accesul la date, baze de date sau aplicatii. Acest aspect poate fi atins prin solutii usoare la nivelul clientului precum servicii de conexiune, Citrix sau o retea locala privata (VPN). Fiecare solutie are avantaje si dezavantaje si trebuie pusa in aplicare dupa o observatie atenta a experientei utilizatorului, a tipului de date ce urmeaza a fi accesat sau transmis, a vitezei conexiunii la internet si a dispozitivelor cu care utilizatorul va accesa datele (calculator portabil, dispozitiv de dimensiuni reduse portabil).
Sunt multe tehnologii care ii pot ajuta pe angajatii dvs. sa fie productivi in timp ce nu sunt la birou, dar fiecare are raportul propriu de securitate, scalabilitate si capcane ale infrastructurii.

Cum va poate ajuta Accelerate?

Permiteti programului ‚Safety’ sa va ajute sa navigati prin multimea de solutii de tehnologii mobile. Noi putem dezvolta un plan care sa vina in intampinarea tuturor nevoilor dvs. si sa aplice tehnologia intr-o maniera consistenta, sigura si eficienta din punctul de vedere al costului.