Tehnologii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Tehnologii pentru succesul companiilor

Amplifica abilitatile companiei dvs. prin implementarea tehnologiei potrivite

Noi va vom ajuta sa decideti care tehnologii sunt potrivite afacerii dvs.

Alegerea tehnologiei (hardware, software sau de tip serviciu) care sa fie incorporata in afacerea dvs. poate fi o sarcina dificila. Fabricantii si furnizorii isi vor promova tehnologia proprie ca pe o tehnologie indispensabila functionarii afacerii dvs. Prietenii sau amicii sunt mai mult decat incantati sa va sfatuiasca in privinta dispozitivelor de stocare, a agendelor electronice, a celor pentru acces la internet fara fir sau a solutiilor CRM,

Nu implementati doar de dragul tehnologiei

De unde incepeti? Cum va decideti ce tehnologie sa implementati? Cum separati publicitatea de realitate? Oricat de evident ar parea, noi am vazut companii mici care aveau implementate tehnologii noi fara a fi inteles impactul lor, asistenta si intretinerea asociata sau adevaratul profit al afacerii. Niciodata sa nu implementati o tehnologie noua doar de dragul tehnologiei.

Castigati din experienta noastra

Accelerate detine o experienta de peste 10 ani in gestionarea si asistenta retelelor informatice pentru companii mici. Noi am asistat sute de clienti, am evaluat, am implementat si am intretinut numeroase tehnologii. Detinem experienta cu platformele Windows, Linux, Macintosh si Novell. Numeroase industrii detin aplicatii specifice industriilor proprii iar Accelerate detine cunostinte despre o mare parte din acestea. Daca nu suntem familiarizati, fie vom incheia un parteneriat cu un expert in programul respectiv sau vom invata tehnologia pentru a va putea oferi asistenta.

Aveti parte de liniste in ceea ce priveste strategiile de securitate, salvari si cele in cazul nenorocirilor

Indiferent de tipul afacerii, sunt unele tehnologii specifice pe care noi le recomandam tuturor clientilor. Spre exemplu, recomandam ca toti clientii sa implementeze strategii de securitate pentru retele, date si utilizatori. Majoritatea companiilor implementeaza solutii de salvari periodice ca parte a strategiilor de securitate, dar multi nu detin un plan de recuperare in cazul unei nenorociri in cazul unei probleme majore sau a unei calamitati naturale.

Intelegeti cum tehnologiile mobile va pot relansa afacerea

Solutiile de mobilitate au devenit o solutie comuna care permite programari flexibile la locul de munca si sporeste productivitatea in timpul calatoriilor de afaceri. Conectarea utilizatorilor aflati la distanta cu diferite zone de lucru va poate ajuta sa va extindeti si sa va dezvoltati compania fara a tine seama de anumite zone geografice sau fusuri orare.

Va putem ajuta sa beneficiati de tehnologiile actuale – la momentul potrivit

Tehnologiile noi sunt intotdeauna uimitoare si in general, afacerilor mici le este dificil sa le adopte. In orice caz, unele companii sunt fortate sa le implementeze mai devreme decat si-ar permite, datorita necesitatilor furnizorului sau partenerului. Noi va vom ajuta sa alegeti momentul potrivit sau sa rezistati unor modificari neasteptate.