Tehnologii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Platforme pentru Aplicatii

Microsoft SQL Server 2005
Microsoft SQL Server 2005 este un program cuprinzator, cu gestiune integrata a datelor si analiza care permite organizatiilor sa gestioneze intr-o maniera fiabila informatiile critice si sa execute cu incredere aplicatiile comerciale din ce in ce mai complexe. SQL Server 2005 permite companiilor sa castige intelegere a informatiilor din afacerea proprie si sa ajunga la rezultate rapide in scopuri competitive.

Iata un scurt rezumat a abilitatilor :

Gestionarea datelor companiei

 • Disponibilitate crescuta – tehnologie de clusterizare cu reluare in caz de nereusita si dualizarea bazelor de date

 • Unelte de gestionare – un pachet integrat de unelte pentru gestionare si interfete de programare a aplicatiilor de gestiune

 • Imbunatatiri ale Securitatii – criptarea bazelor de date, configurari implicite mai sigure, constrangeri ale policilor parolelor, controlul accesului granularizat si un model de securitate avanat

 • Scalabilitate – partitionarea tabelelor, intensificarea reproducerilor si compatibilitate pentru 64 de biti

Productivitate/dezvoltare

 • Integrarea Motorului comun de Executie pentru limbaje (CLR) – dezvoltarea obiectelor pentru bazele de date utilizand orice limbaj Microsoft.NET

 • Integrarea in adancime a tipului XML – noul tip de date XML care permite stocarea fragmentelor sau documentelor XML in serverele de baze de date SQL

 • Imbunatatirea tranzactiilor SQL – noile tipuri de interogari si capacitatea de manevrare a erorilor in cadrul tranzactiilor

 • Editia SQL Server 2005 Compact – integrare totala cu SQL Server 2005 si Visual Studio 2005 pentru construirea rapida a aplicatiilor care au la baza gestionarea datelor catre dispozitivele mobile

Inteligenta in afaceri

 • Servicii de Analiza – o vizualizare unitara si integrata a tuturor datelor din companie ca si fundament pentru toate raportarile uzuale, analize OLAP, indicatori cheie de performanta (KPI), punctaje si extragerea datelor. o Servicii de Integrare - Serviciile SQL Server de Integrare (SSIS) sunt urmatoarea generatie a platformei pentru integrarea datelor care poate integra date din orice sursa

 • Servicii de Raportare – Serviciile de Raportare SQL Server sunt o solutie cuprinzatoare, bazate pe rapoartele de la server proiectate sa va ajute sa concepeti, sa gestionati si sa livrati rapoarte atat tiparite cat si electronice

 • Extragerea Datelor – Serviciile de Analiza SQL Server 2005 (SSAS) furnizeaza unelte pentru extragerea datelor cu care dvs. puteti indentifica reguli si sabloane in datele dvs., pentru a putea intelege cum functioneaza si prezice evenimente din viitor

Platforme pentru Productivitatea Afacerilor

Exchange Server 2010
Microsoft Exchange Server 2010
Acum, mai mult ca oricand, organizatoa dvs. are nevoie de unelte de comunicatii eficiente din punctul de vedere al costului si flexibile. Cu Microsoft Exchange Server 2010 puteti obtine noi nivele de fiabilitate si performanta cu caracteristici care va simplifica administrarea, va ajuta sa va protejati comunicatiile si ii incanta pe utilizatorii dvs. respectand cererile lor de mobilitate crescuta.
Microsoft Exchange Server, piatra de temelie a solutiei Comunicatii Unitare Microsoft, este o platforma de mesagerie flexibila si fiabila care va poate ajuta sa reduceri costurile mesageriei cu pana la 50-80%, sa cresteti productivitatea cu acces de oriunde la comunicatiile companiei si sa va protejati afacerea cu abilitati de protectie si conformitate care va ajuta sa gestionati riscul.
* Costuri informatice mai mici cu o platforma flexibila si fiabila
Presiunea de optimizare a infrastructurii informatice pentru conditiile mereu schimbatoare ale companiilor va solicita agilitate, de accea investitia in solutii care ofera fiabilitate si optiune este critica. Exchange Server 2010 va ofera flexibilitatea confectionarii propriei implementari care sa satisfaca necesitatile unice si care sa ofere un mod simplificat de a ajuta mentinerea disponibilitatii continue a postei electronice pentru utilizatorii dvs.
Aceasta flexibilitate si disponibilitate simplificate provin din inovatiile aduse la platforma de baza pe care este contruita Exchange. Aceste inovatii livreaza numeroase avantaje in ceea ce priveste performanta, scalabilitatea si progrese in fiabilitare, in timp ce costul total al proprietatii scade cu 50-80%.
O noua viziune unitara asupra disponibilitatii crescute si a restaurarii in urma evenimentelor negative ajuta la atingerea unor noi nivele de disponibilitate in timp ce complexitatea si costurile de livrare a continuitatii afacerii sunt reduse cu pana la 80%. Cu noi caracteristici, precum Grupuri de Disponibilitate a Bazei de Date si si miscari ale cutiilor postale active, puteti mai usor si cu incredere implementa mobilitatea cutiilor postale cu un nivel de replicare a bazei de date si reluare in caz de nereusita, toate cu uneltele familiare de management Exchange.
* Utilizatori incantati de accesul la comunicatie de oriunde
Succesul afaceri dvs. se bazeaza pe solutiile tehnologice care va fac utilizatorii mai productivi. Cu Exchange Server 2010 puteti oferi, cu costuri eficiente, utilizatorilor dvs. libertatea de a accesa in siguranta toate comunicatiile lor, posta electronica, mesageria vocala si multe altele – virtual din orice platforma, navigator web sau dispozitiv pentru a intreprinde mai multe de oriunde va aflati.
Utilizatorii dvs. traiesc prin viata afacerii lor care se regaseste in cutiile postale electronice, insa cresterea cantitativa de informatie le afecteaza productivitatea si profitabilitatea.
Cu progresele oferite de Exchange Server 2010, utilizatorii dvs. isi pot spori productivitatea si colabora mai usor unii cu altii si cu partenerii lor de afaceri.
* Gestionati riscurile abilitati de protectie si maleabilitate
Un numar al aplicatiilor si a dispozitivelor care va acceseaza infrastructura de mesagerie electronica in plina crestere, face mai importanta ca niciodata luarea in calcul a protectiei datelor vehiculate prin posta electronica cand sunteti in situatia alegerii unei solutii de acest tip. Organizatia dvs. are multe motive sa protejeze si sa arhiveze mesajele electronice, de la aspecte comune pana la cele de tip organizatii guvernamentale. Exchange 2010 livreaza unelte de protectie integrata a informatiei, control si maleabilitate concentrate sa va ajute sa simplificati si sa automatizati acest proces.

* Optimizat pentru Servicii si Programe
Exchange Server 2010 a fost proiectat, dezvoltat si testat cu strategia Microsoft pentru programe si servicii in nucleul sau. Puteti alege dintre executii la cerere cu Exchange 2010, un serviciu gazduit de Microsoft cu Exchange Online, sau orice combinatie ale acestora. Puteti decide cand si cum sa beneficiati de avantajele solutiilor de tip premiza, gazduite, bazate pe conexiune sau hibride fara intreruperea sau modificarea rutinei utilizatorilor dvs.

Exchange Server 2007
Puteti gestiona un sistem de mesagerie fiabil cu protectie integrata impotriva mesajelor nedorite si a virusilor, in timp ce asigurati acces la mesageria electronica, la mesageria vocala, calendare si contacte de oriunde. Angajatii dvs. vor aprecia abilitatea de a fi mereu in legatura utilizand o varietate de dispozitive.
Capacitatile si caracteristicile Exchange Server 2007 includ:
* Protectie integrata
o Anti-spam si Anti-virus – mijloace incorporate de protectie impotriva mesajelor nedorite, precum si capacitati de filtrare si scanare avansata care furnizeaza protectie avansata.*
o Maleabilitate – control pentru mesaje in miscare sau care necesita ajutor pentru conservare si jurnalizare vin in intampinarea necesitatilor organizationale, legale si modificari reglementare.
o Continuitatea afacerii – Noile capacitati de reproducere (local si distribuit) mentin sistemul disponibil cat timp sunt limitate necesitatile si frecventa de banda de rezerva.
o Mesagerie Confidentiala – noile caracteristici de criptare atat pentru mesajele interne cat si pentru cele din Internet ajuta la protectia confidentialitatii mesajelelor vehiculate.
* Acces de Oriunde
o Mesagerie Unitara – mesajele electronice, faxurile si mesajele vocale toate livrate catre cutia dvs. postala, plus accesul vocal de la orice telefon obisnuit.
o Mesagerie Web – Experienta de tipul Outlook de la orice navigator web incluzand cautarea puternica si abilitatea de a vizualiza diferite tipuri de anexe.
o Mesagerie Mobila – mesagerie electronica si ajustari calendaristice imbunatatite pentru dispozitivele mobile, plus control sporit pentru dispozitive si politici de securitate.
o Colaborare si Productivitate – capacitati avansate pentru ajustari calendaristice, in afara biroului, rezervari ale resurselor si programare a intalnirilor, simplifica colaborarea si cresc productivitatea.
* Eficienta Operationala
o Performanta si scalabilitate – eficienta imbunatatita de stocare prin memorie extinsa si memorie tampon mai mare pentru arhitecturile x64.
o Administrare – interfetele grafice si liniile de comanda noi ofera gestionare imbunatatita si automatizare crescuta in timp ce uneltele integrate simplifica intretinerea.
o Desfasurarea – configurare modulara si asigurarea accesului la server pe baza rolurilor, precum si capacitati de identificare automata a aplicatiilor de tip Outlook si a clientilor mobili.
o Extensibilitate – noi servicii web bazate pe programarea interfetelor aplicatiilor (API) si integrarea .NET prin sarcinile de gestionare Exchange permit o dezvoltare rapida pentru aplicatii individualizate si pentru terti.

Care este solutia potrivita pentru compania dvs.?

Accelerate poate ajuta compania dvs. sa evalueze avantajele si dezavantajele unei noi tehnologii. Daca aveti nevoie de un plan informatic strategic sau de servicii informatice, noi va putem ajuta. Contactati-ne sau aflati mai multe informatii despre Serviciile oferite Accelerate, perspectiva noastra multidezvoltata:
* Accelerate: Servicii de gestionare a tehnologiilor informatice