Tehnologii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Virtualizarea

Daca organiatia dvs. inca nu a implementat nici o tehnologie de virtualizare, o va face in curand.

Astazi aproape 25% dintre toate serverele expediate in intreaga lume sunt virtualizate. In orice caz, in plus fata de servere, pot fi virtualizate statii de lucru, aplicatiile si dispozitive de stocare.

Virtualizarea Serverelor (Server Virtualization)

Serverele fizice traditionale care au la baza sistemul de operare Windows pot utiliza doar 5-10% din capacitatea hardware asociata, iar virtualizarea lor permite in general rate de consolidare de 10:1. Aceasta inseamna ca unul dintre serverele zilelor noastre poate sustine pana la 10 servere virtuale. Acest fapt permite costuri reduse substantial in termeni de consolidare extindetii serverelor si a reducerii spatiului de depozitare necesar si a puterii consumate si a ventilatiei solicitate. Mai mult, capacitatea de a muta manual sau automat servere virtuale ofera un nivel complet nou in ceea ce priveste continuitatea afacerii si a restaurarii in urma unui dezastru.

 • Costuri reduse pentru elementele hardware

 • Mai putin spatiu pentru depozitare

 • Reducerea energiei consumate

 • Mai multa flexibilitate si configurare a serverului si recuperare in urma unui incident nefavorabil

 • Mai putine echipamente hardware si software de intretinut

Virtualizarea Spatiului de Lucru (Desktop Virtualization)

90-95% din resursele calculatorului dvs. personal se afla in stare de repaus in orice moment.Virtualizarea spatiului de lucru va permite sa separati spatiul de lucru al sistemului de operare de toate aplicatiile din spatiul de lucru al calculatorului personal ceea ce ar putea reduce costurile proprietatii calculatorului dvs. personal cu 40%. Toate procesele computationale au loc la nivelul serverului, care este complet transparent utilizatorului, insa le permite acestora accesul la fisierele si aplicatiile de care au nevoie prin orice conexiune si de la orice dispozitiv – chiar si telefoane mobile.

 • Costuri reduse pentru elementele hardware

 • Reducerea energiei consumate

 • Un control extraordinar asupra datelor si aplicatiilor

 • Mai putine costuri de intretinere

Virtualizarea Aplicatiei (Application Virtualization)

Virtualizarea aplicatiei permite o mai buna eficienta prin detasarea aplicatiei de sistemul de operare. Aceasta permite o compatibilitate, gestionare si portabilitatea mai mare pentru aplicatia insasi. Aplicatiile consuma o pare parte din banda de transfer si spatiu in spatiile dvs. de lucru, insa virtualizarea aplicatiei permite programelor sa fie transmise la cerere astfel incat aplicatiile sa nu trebuiasca a fi instalate in statiile gazda, dupa cum se face deobicei.

 • Imbunatatire dramatica a securitatii si asistentei

 • Mai putin timp de intretinere si actualizare

 • Comsum mai mic de putere si tensiune a resurselor hardware

Experienta Vasta de Virtualizare a companiei Accelerate

Stim de la cei peste 80 de clienti ca afacerea dvs. se modifica mai rapid decat niciodata. Pentru a ramane competitiv pe piata, tehnologia nu poate sta in calea agilitatii afacerii. Informatica trebuie sa serveasca ca forta care va permite si va accelereaza chiar drumul spre sansa. Cand piata si competitorii dvs. se schimba, trebuie sa fiti capabil sa va modificati rapid.
Mai mult, costurile de proprietate informatica chinuie majoritatea organizatiilor, si aceste costuri trebuie in ultima instanta repartizate clientilor dvs.. Fara un mediu informatic eficient din punctul de vedere al costurilor structura dvs. interna financiara va va afecta serios competitivitatea pe piata de lucru.

Haideti sa discutam cum ar putea virtualizarea sa devina cel mai mare avantaj competitiv pe care il detineti.

Virtualizarea nu mai este o tehnologie de dragul tehnologiei, ci o tehnologie de dragul afacerii. Daca doriti o companie care sa detina o experienta vasta cu tehnologii de virtualizare cheie si beneficiile asociate afacerii, contactati Accelerate astazi. Noi suntem acreditati cu sistemele Citrix, Microsoft si Vmware si am finalizat cu succes sute de angajamente. Noi va putem fi alaturi ca si parteneri la fiecare faza a analizei tehnice & financiara si a evaluarilor de dovedire a unui concept, a productiilor pilot si a instruirii si asistentei.