Tehnologii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Virtualizarea Citrix

Citrix livreaza tehnologie informatica ca serviciu dinamic la cerere

Citrix ofera un sistem de virtualizare complet care transforma spatiile de lucru si aplicatiile in servicii la cerere permitand utilizatorilor sa lucreze in siguranta si productiv de oriunde. Virtualizarea Citrix revolutioneaza gestiunea spatiilor de lucru si simplifica operatiile de la centrul de date.
Prin centralizarea si simplificarea gestiunii spatiilor de lucru, aplicatiilor si volumului de munca al serverelor, operatiile de gestiune a spatiilor de lucru si a centrului de date sunt reduse cu pana la 50%. Tehnologiile Citrix HDX optimizeaza eficienta si utilizarea serverelor, retelelor si dispozitivelor utilizatorilor pentru a furniza rapiditate si performanta in aplicatii indiferent de localizarea utilizatorului.

Virtualizarea Citrix

Cu virtualizarea Citrix virtualization, tehnologia informatica actualizeaza doar o copie a fiecarei aplicatii si a fiecarui sistem de operare in centrul de date, in loc sa fie nevoit sa gestioneze mai multe, sute sau mii de dispozitive ale utilizatorilor raspandite in intreaga organizatie. Noi aplicatii sunt livrate in doar cateva minute si actualizarile aferente sunt disponibile in cateva secunde.
Solutiile Citrix includ produse de virtualizare si de retelistica - Citrix® XenDesktop™ 4, Citrix® XenApp™, Citrix® XenServer™ si Citrix® NetScaler™ - pentru a crea sisteme cap coada care virtualizeaza spatii de lucru, aplicatii si servere si le centralizeaza in centrul de date si trimite mesaje tuturor utilizatorilor despre orice retea ca pe un serviciu solicitat.
Solutiile de virtualizare Citrix reduc dramatic costurile de operare si fac afacerea mai eficienta si mai agila. Expertii in industrie considera ca este momentul potrivit unei transformari de la executia statica a aplicatiilor catre niste solutii dinamice de virtualizare de la Citrix.

Cu virtualizarea Citrix, puteti

* Reduce costurile facilitatilor cu colaborare si initiative de lucru de la distanta
* Reduce costurile activitatilor cu externalizari sigure si productive
* Atragerea si pastrarea talentelor cheie cu alternative flexibile de lucru
* Sucursale implementate rapid
* Timp minim pentru colaborari si achizitii
* Minimizarea timpului de nefunctionare cu continuitatea afacerii
* Simplificarea proiectelor de respectare a reglementarilor