Tehnologii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Citrix XenDesktop 4

Reduce costurile de gestiune a spatiului de lucru cu pana la 50%.

Citrix® XenDesktop™ 4 este o solutie de virtualizare a spatiului de lucru care furnizeaza o experienta completa de tip Windows ca serviciu la cerere oricarui utilizator, oriunde. Fie ca utilizatorii sunt executanti de sarcini, angajati cu cunostinte sau angajati de teren, XenDesktop poate livra aplicatii individuale rapid si sigur sau spatii de lucru complete oferind o experienta de utilizare de inalta calitate,oricarui utilizator, catre orice dispozitiv.
Invatati despre adevarata valoare a solutiei Citrix XenDesktop 4. Comercializati acum si salvati.
Programul XenDesktop Trade-up ofera clientilor XenApp ocazia unica de a adauga virtualizarea spatiului de lucru implementarii proprii XenApp si salva pana la 80% din XenDesktop 4. Aflati cat de mult veti SALVA dvs. cu XenDesktop 4 comercializandu-l pana la data de 30 Iunie 2010.

Urmariti videoclipul de calcul al economiilor

Citrix XenApp

Utilizat de peste 100 milioane de utilizatori din intreaga lume, XenApp este aplicatia deja standard in virtualizare.
Citrix® XenApp™ este un sistem livrat ca aplicatie Windows care gestioneaza aplicatiile in centrul de date si le furnizeaza ca servicii utilizatorilor de oriunde , conectati prin orice tip de dispozitiv. XenApp reduce costul gestiunii aplicatiei la 50%, sporeste capacitatea informatica de reactie la livrarea aplicatiei catre utilizatori distribuiti si imbunatates securitatea aplicatiei si a datelor.

Incercati Citrix XenApp astazi!

Vedeti ce este nou in XenApp 6 pentru Windows Server 2008 R2.

Aici este o previzualizare a produsului XenApp pentru a va arata cum puteti furniza aplicatii ca si servicii pentru compania dvs. Verificati lista de caracteristici incluse in Citrix XenApp adaptat editiei produsului. Include si o comparatie intre XenApp 6, XenApp 5, Citrix Presentation Server 4.5 si Presentation Server 4.0.

Descarcati brosura, Descarcati previzualizare

Citrix XenApp Fundamentals

O solutie eficienta din punctul de vedere al costului de acces de la distanta pentru productivitatea companiilor mici si medii.
Citrix® XenApp Fundamentals™ ofera companiilor mici si medii pana la 75 de utilizatori aflati la distanta o solutie incastrata care livreaza acces sigur, de la distanta angajatilor indiferent de amplasare. Cu XenApp Fundamentals, utilizatorii au parte de acces consistent fara a resimti localizarea in interiorul retelei, intr-un sediu, acasa sau pe drum – doar cu o conexiune internet.

Specificatii XenApp Fundamentals.

Aici se afla o perspectiva efectiva care furnizeaza un mediu de lucru flexibil si eficient cu acces sigur si facil la programele si datele organizatiei. Incepeti sa imbunatatiti productivitatea afacerii dvs. cu Citrix XenApp Fundamentals.