Tehnologii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Citrix XenServer

Reduce radical costurile centrului de date.

Citrix® XenServer™ este o solutie de virtualizare disponibila si puternica care reduce radical costurile centrului de date prin transformarea mediilor centrelor de date statice si complexe in niste centre de livrare mai dinamice si mai usor de gestionat. XenServer este sponsorizat de supervizorul stardardizat Xen, si creat de invetatorii Xen.

Convingeti-va singuri. Incercati gratis.

Citrix XenServer este singura platforma de virtualizare pentru corporatii, independenta care livreaa caracteristici critice pentru gestiunea migratiilor si a centralizarii multi-serverelor.

Descarcati gratis

Elemente fundamentale Citrix pentru XenServer

Pentru cea mai agila virtualizare a serverelor.

Citrix® Essentials™ pentru XenServer extinde capacitatile de gestiune a virtualizarilor avansate pentru server la masinile virtuale Citrix XenServer pentru a ajuta clientii sa conceapa infrastructuri virtuale de servere scalabile, gestionabile si agile. Solutia ofera administrare informatica prin livrarea ciclului de viata al aplicatiei care permite utilizare optima a resurselor computationale prin volume de munca echilibrate si disponibilitarea rapida a resurselor masinilor virtuale la cerere.

Pentru mai multe detalii, verificati prezentarea produsului.

Intelegeti caracteristicile si avantajele utilizarii Essentials pentru XenServer.

Descarcati brosura

Citrix Essentials pentru Hyper-V

Pentru masini virtuale Microsoft Hyper-V.

Citrix® Essentials™ pentru Microsoft® Hyper-V™ ofera capacitati avansate de gestionare a virtualizarii serverelor pentru Hyper-V in vedere ajutarii clientilor Windows® Server 2008 sa creeze medii scalabile, gestionabile si agile pentru masinile virtuale Hyper-V. Solutia extinde capacitatile de gestionare Windows Server 2008 Hyper-V ale companiilor mari si sistemul central de gestiune a masinilor virtuale din zonele de depozitare a gestiunii, serviciilor de disponibilizare si automatizarea laboratoarelor pentru a maximiza beneficiile executiei unei infrastructuri virtuale Hyper-V.