Tehnologii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Evenimentele Citrix

Evenimente la cerere

Spatiile de lucru virtuale sau aplicatiile virtuale: Alegeti cea mai buna solutie pentru dvs.

In timp ce spatiile de lucru virtuale sunt la moda in domeniul informatic, numeroase organizatii incearca sa inteleaga unde se potriveste VDI-urile in infrastructura lor. Acest TechTalk va arata cum intelegerea si identificarea modului in care organizatiile ar trebui sa isi alinieze utilizatorii cu solutia corecta pentru spatiul de lucru. (Partea 1)

Proiectarea unei arhitecturi VDI cu XenDesktop

Invatati cum sa proiectati cu atentie o arhitectura de infrastructura cand sunteti in cautarea unei solutii VDI. Decizia de proiectare a nucleului va influenta intregul spatiu de lucru virtual. Deciziile includ intelegerea utilizatorilor, a schitei organizationale si a infrastructurii curente. (Partea a 2-a)

Migrarea cu succes a utilizatorilor catre spatii de lucru virtuale

O data ce organizatiile s-au hotarat sa implementeze o solutie virtuala pentru spatiul de lucru si mediul de lucru a fost proiectat, migrarea utilizatorilor trebuie sa fie transparenta. Invatati despre proces, optiuni si recomandari pentru o migrare cu succes a utilizatorilor de la locurile de munca fizice pana la spatiile de lucru virtuale. (Partea a 3-a)

Serii Expert VDI: Parerile clientilor

Aflati de la clientii Citrix cum au beneficiat organizatiile lor de implementarile reusite ale spatiilor de lucru virtuale. Descoperiti elementele cheie pentru un proiect de succes VDI de la First Flight Federal Credit Union si Borland Groover Clinic.

XenApp: Intelegerea si configurarea tehnologiilor XenApp HDX

Invatati despre noile caracteristici din aplicatia Citrix XenApp 5 Feature Pack 2 cum ar fi HDX Plug-n-Play pentru USB Thumb Drives si Secure Paste.
XenApp: Recomandari pentru imbunatatirea/migrarea catre solutia Citrix XenApp 5.0 Feature Pack II
Intelegeti optiunile si consideratiile tehnice atunci cand este cazul unei imbunatatiri sau migrari precum si care sunt recomandarile si resursele care va pot ghida cel mai bine.
XenApp: Detalii despre gazduirea aplicatiilor pentru masini virtuale (VM), Noutati in solutia XenApp
Obtineti informatii tehnice valoroase pentru a configura si publica masini virtuale care gazduiesc aplicatii in mediul dvs. de lucru.