Tehnologii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Virtualizarea Spatiului de Lucru

Virtualizarea spatiului de lucru – sau o infrastructura virtuala a spatiilor de lucru (VDI)—utilizeaza aceleasi tehnologii de baza ca si virtualizarea serverului. Acest aspect reprezinta un potential enorm pentru orice organizatie in ceea ce priveste gestionarea spatiilor de lucru si costurile. VDI este proiectat sa ofere administratorilor de sistem si utilizatorilor ce e mai bun din ambele lumi: abilitatea de a gazdui si a-si gestiona central spatiile de lucru in centrul de date, in timp ce utilizatorii beneficiaza de o experienta completa a calculatorului personal identica cu una obtinuta de la unul obisnuit. Aceasta experienta transparenta este disponibila de la un calculator personal curent sau de la un dispozitiv client, din acelasi birou sau de la distanta.
Cele doua solutii dominante din prezent sunt Citrix XenDesktop si VMware View de la VMware. O solutie precum Citrix XenDesktop este o solutie deschisa care poate fi integrate atat cu VMware ESX/vSphere si cu Microsoft Hyper-V cat si cu propriul server integrat XenServer.
Sa discutam cum virtualizarea poate deveni unul dintre cele mai competitive avantaje pe care le detineti. Virtualizarea nu mai este o tehnologie de dragul tehnologiei, ci o tehnologie de dragul afacerii.
Daca doriti o companie care sa detina o experienta vasta cu tehnologii de virtualizare cheie si beneficiile asociate afacerii, contactati Accelerate astazi. Noi suntem acreditati cu sistemele Citrix, Microsoft si Vmware si am finalizat cu succes sute de angajamente. Noi va putem fi alaturi ca si parteneri la fiecare faza a analizei tehnice & financiara si a evaluarilor de dovedire a unui concept, a productiilor pilot si a instruirii si asistentei.