Tehnologii

Abonare newsletter

Latest news

 • Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet?

  20/05/2010 00:02

  Cum imi mentin calculatorul in siguranta pe internet? Se pare ca nu trece o zi în care sa nu auzim despre noi tipuri de...

  read more

 • Este computerul meu sigur, acum ca am anti-virus si anti-spyware?

  19/05/2010 22:56

  Intrebarea "Este PC-ul meu sigur" într-adevăr are doar un singur răspuns: NU. O buna intrebare ar...

  read more

Virtualizarea Serverului

Virtualizarea Serverului - Citrix XenServer, VMware ESX/vSphere si Microsoft Hyper-V

Virtualizarea serverului permite multiple (si diverse) sisteme de operare sa fie executate pe o singura statie fizica de lucru ca asa numite masini virtuale (VMs) si sa partajeze resurse hardware printre mai multe nivele fizice ale serverului. Aceste masini virtuale sunt in realitate fisiere obisnuite care aduc un nivel complet nou de flexibilitate si agilitate in lumea serverelor Windows. Puteti consolida incarcarea sarcinilor printre mai multe servere sub-utilizate intr-un numar mai mic de statii. Aceasta conduce la un cost mai mic prin resurse hardware, energie, imobile si surplus de gestionare mai mici, in timp ce este creata o infrastructura informatica mai dinamica. Virtualizarea serverelor ofera deasemenea un confort neegalat si o eficienta a costurilor cand vine vorba de o disponibilitate, o tolerare a defectelor si recuperare in urma dezastrelor crescuta.
Citrix XenServer, VMware ESX/vSphere si Microsoft Hyper-V sunt trei dintre platformele dominante de pe piata actuala.
Sa discutam cum virtualizarea poate deveni unul dintre cele mai competitive avantaje pe care le detineti. Virtualizarea nu mai este o tehnologie de dragul tehnologiei, ci o tehnologie de dragul afacerii.
Daca doriti o companie care sa detina o experienta vasta cu tehnologii de virtualizare cheie si beneficiile asociate afacerii, contactati Accelerate astazi. Noi suntem acreditati cu sistemele Citrix, Microsoft si Vmware si am finalizat cu succes sute de angajamente. Noi va putem fi alaturi ca si parteneri la fiecare faza a analizei tehnice & financiara si a evaluarilor de dovedire a unui concept, a productiilor pilot si a instruirii si asistentei.